ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαύρη νύχτα στα βουνά… Και υπερβολές…

Μαύρη νύχτα στα βουνά… Και υπερβολές…

Είχαν action τα χθεσινά τρία παιχνίδια του Cyprus Ληγκ. Δεν έχουμε παράπονο. Υπήρξαν όμως και σοβαρά λάθη από τους κόρακες. Όπως και υπερβολές, στα παράπονα, που εξέφρασαν μερικοί παράγοντες. 

Όπως για παράδειγμα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κωστάκης Σεραφείμ, ο οποίος με αφορμή κάποια λάθη της διαιτησίας στο παιχνίδι τους με την ΑΕΛ, μίλησε για σχέδιο να πέσει η ομάδα τους στη Β’ κατηγορία. 

Για το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ, ήταν πολύ δύσκολη η φάση. Ένα συμπέρασμα που βγαίνει, βλέποντας και ξαναβλέποντας τη φάση, το χέρι ίσως να το έκαμε ο επιθετικός  της ΑΕΛ, αλλά όταν η μπάλα πέρασε τη νοητή γραμμή.  

Νομίζω ότι ούτε το πέναλτι που ζήτησαν οι μαυροπράσινοι ήταν παράβαση. Συμμαχίες εναντίον τους, από άλλες ομάδες, θα υπάρξουν. Όμως, τα όποια λάθη έγιναν χτες από τη διαιτησία, δεν μπορεί κάποιος να τα εντάξει σε αυτό το πλαίσιο. 

Μια “ματσαράγκα” έκανε ο Νεόφυτος Νεοφύτου στο παιχνίδι της Ομόνοιας με τη Σαλαμίνα. Είχαν πεντακάθαρο πέναλτι οι φιλοξενούμενοι στο 35′ σε ανατροπή του Καρλάο από τον Βύντρα. Αν έδιδε την παράβαση και σκόραρε η Σαλαμίνα θα έφτανε στο 2-2. Η αποβολή του Βεσελόφσκι ήταν σωστή.  

Ο παλιο-σειράς Χρήστος Νικολαίδης έκανε επίσης τα λάθη του στο “Da NOi Αμμόχωστος”. 

Έδωσε ένα πέναλτι-φάντασμα υπέρ του Ερμή στο 65′. Με αυτό, το σκορ έγινε 1-2 (πρώτα απέκρουσε ο Πάρντο και μετά πήρε το ριμπάουντ ο Εμεργκάρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα), αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα… 

Για τις καταγγελίες των ανθρώπων της Αλκής, ότι δέχθηκε επίθεση ο Νικολαίδης απο ανθρώπους των φιλοξενούμενων, μπορεί να μην τις επιβεβαίωσε το “θύμα”, αλλά θα έχει τους λόγους του. 

Δεν νομίζουμε ότι οι διαχειριστές της ομάδας της Ορόκλινης, τα έβγαλαν όλα αυτά από την κοιλιά τους! Καλό θα είναι πάντως να δώσουν στη δημοσιότητα τα όποια ντοκουμέντα έχουν…

Ακόμα κι ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, που συνήθως εκρήγνυται όταν πουν κάτι εναντίον της ομάδας τους, δεν βγήκε να “κατακεραυνώσει” τους ανθρώπους της γηπεδούχους ομάδας.

ΕΔΩ η αντίδραση του. 

Ο ΚΟΡΑΚΟΛΟΓΟΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top