Ερωτευμένη η Τζώρτζια Παναγή - Δυομισι χρόνια κρατούσε μυστικό τον δεσμό της - VIDEO

Ερωτευμένη η Τζώρτζια Παναγή - Δυομισι χρόνια κρατούσε μυστικό τον δεσμό της - VIDEO

Η Τζώρτζια Παναγή απάντησε για πρώτη φορά για τα προσωπικά της και δήλωσε ερωτευμένη. 

Η Τζώρτζια Παναγή βρέθηκε στο "Όλα Για Σένα" για να παρουσιάσει το μανιτάρι - φαινόμενο με το οποίο έκανε αίτηση στο ρεκόρ Guiness και πάνω στην συζήτηση αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, όπως και οι συνεργάτες της, έμειναν με ανοικτό το στόμα, μιας και η Τζώρτζια δεν συνηθίζει να μιλά για τα προσωπικά της. 

Μάλιστα όταν τους είπε ότι η σχέση τους μετρά δύομισι χρόνια τότε τα σενάρια περί γάμου εκτοξεύθηκαν στον αέρα, αλλά η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο... αφού γι αυτήν προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά της. 

Σύμφωνα με όλα όσα είπε η Τζώρτζια Παναγή ο αγαπημένος της δεν είναι του χώρου της showbiz...

Δείτε την αποκάλυψη της Τζώρτζιας στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE