LIFESTYLE

Στο δικαστήριο ο Στέλιος Διονυσίου μετά το περιστατικό με τον αστυνομικό - VIDEO

Στο δικαστήριο ο Στέλιος Διονυσίου μετά το περιστατικό με τον αστυνομικό - VIDEO

Ποιες είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Στέλιο Διονυσίου;

Την Παρασκευή (09.02.2018) θα δικαστεί τελικά από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε και έλαβε αναβολή.

Ο Στέλιος Διονυσίου ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι δεν χτύπησε αλλά εξύβρισε τον αστυνομικό που του απαγόρευσε να «σπάσει» τα μέτρα της τροχαίας, το απόγευμα της Τρίτης (30.01.2018) για να περάσει με το αυτοκίνητό του.

Στον γνωστό τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης, 30 Ιανουαρίου. Ο Στέλιος Διονυσίου διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς που είχαν κλείσει το δρόμο στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου. Στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.

Ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, απόρροια προβλήματος υγείας που όπως λέει είχε και για αυτό βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο. Ωστόσο αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.

 «Έχω πει κι άλλη φορά, συγγνώμη για τα λόγια που είπα στον αστυνομικό», είπε ο Στέλιος Διονυσίου. Αρνήθηκε όμως να ζητήσει συγγνώνη από τον αστυνομικό γιατί «δεν τον χτύπησα. Βγήκα εκτός ελέγχου λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζα εκείνη τη στιγμή. Γι’ αυτά ζητάω συγγνώμη», είπε. Σημείωσε ότι η πλευρά του έχει ζητήσει να ανοίξουν οι κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή «για να δούμε όλοι ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα».

 

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", το μεσημέρι της Τετάρτης, με αφορμή την σύλληψή του, καθώς κατηγορήθηκε από αστυνομικό πως τον χτύπησε με το αυτοκίνητο.

 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top