ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφάσισε το ΔΗΚΟ για τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών

Αποφάσισε το ΔΗΚΟ για τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών

Το Δημοκρατικό Κόμμα δεν μπορεί να υποστηρίξει τον Σταύρο Μαλά, δεν μπορεί να υποστηρίξει τον Νίκο Αναστασιάδη,  αναφέρει η ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ για τις προεδρικές εκλογές.

 

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ, σε συνεδρίαση της, την 31η Ιανουαρίου 2018, υιοθέτησε ομόφωνα την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου για το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Αναφέρει ότι το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος είχε καταλήξει στην ακόλουθη ομόφωνη απόφαση / εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος: η απόφαση για τη στάση του Κόμματος είναι μια καθαρά πολιτική απόφαση, κυρίαρχο κριτήριο οφείλει να είναι ο σεβασμός στην επιλογή των 100.000 πολιτών που στήριξαν τις θέσεις και προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου, η συνέπεια σε αυτές τις θέσεις, είναι ζήτημα πολιτικής αξιοπιστίας και πεποίθησης για την ορθότητα τους.

Όπως διαπιστώνεται οι θέσεις του δύο υποψηφίων του δεύτερου γύρου, κυρίως σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, δεν προσεγγίζουν ούτε στο ελάχιστο τις θέσεις μας. Ως εκ τούτου οποιαδήποτε συνεργασία προϋποθέτει υποχώρηση από τις θέσεις αυτές, γεγονός που θα συνιστούσε ασέβεια προς τους πολίτες που μας στήριξαν και θα ακύρωνε τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας. Συνεπώς το Δημοκρατικό Κόμμα δεν μπορεί να υποστηρίξει τον κ. Σταύρο Μαλά, δεν μπορεί να υποστηρίξει τον κ. Νίκο Αναστασιάδη` καταλήγει το ΔΗΚΟ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top