ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ένοχο» και το φροντιστήριο στην υπόθεση κακοποίησης 9χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ένοχο» και το φροντιστήριο στην υπόθεση κακοποίησης 9χρονης

Φαίνεται να προκύπτει θέμα και για το φροντιστήριο στο οποίο εργαζόταν ο καθηγητής, ο οποίος φέρεται ύποπτος για άσεμνη επίθεση σε 9χρονη.

Για το θέμα βρίσκεται υπό 8ήμερη κράτηση 63χρονος καθηγητής, μετά από καταγγελία 9χρονης ότι της επιτέθηκε άσεμνα εντός του φροντιστηρίου.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηβασίλη («Ο Φιλελεύθερος») Αστυνομία και υπουργείο Παιδείας μελετούν την ενοχή του ίδιου του φροντιστηρίου, καθώς η παρουσία του καθηγητή αντιβαίνει με τη νομοθεσία και τίθεται θέμα ποινικού αδικήματος.

Όπως σημειώνει το Υπουργείο, ζήτησε την απομάκρυνση του καθηγητή από χώρους δύο εγκεκριμένων φροντιστηρίων όταν καταδικάστηκε για προηγούμενη υπόθεση και μετά από γνωμάτευση της Γενικής Εισαγγελίας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Μετά τη νέα καταγγελία, το υπουργείο και η Αστυνομία, όπως και η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, διερευνά την υπόθεση και θα προβεί στη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων.

Η υπόθεση διερευνάται από το ειδικό γραφείο καταπολέμησης της σεξουαλικής βίας κατά ανηλίκων του Αρχηγείου Αστυνομίας, που θα εξετάσει και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του φροντιστηρίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top