ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Για ένα «μεγάλο κόμμα» του ενδιάμεσου μίλησε μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Για ένα «μεγάλο κόμμα» του ενδιάμεσου μίλησε μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο

Ολοκληρώθηκε πολύ σύντομα η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη και της προέδρου της Αλληλεγγύης, Ελένης Θεοχάρους.

Η κυρία Θεοχάρους, εξερχόμενη του Προεδρικού, εξήγησε ότι είναι πάντα καλές οι συναντήσεις με τον Πρόεδρο, άλλωστε «μας δένει μια μακροχρόνια σχέση», όπως είπε.

Υπογράμμισε δε ότι οι πολιτικές διαφορές, κυρίως στο Κυπριακό, παραμένουν βαθύτατες, ενώ θα ενημερώσει την ηγεσία της «Αλληλεγγύης» ενόψει του Πολιτικού Γραφείου για να παρθεί η τελική απόφαση.

Όσον αφορά την απόφαση, εξήγησε ότι δεν καλούν τον κόσμο να απέχει, αλλά να μεταβεί στην κάλπη «επιλέγοντας ούτε τον έναν ούτε τον άλλον».

Ερωτηθείσα για την κοινή στάση που θα κρατήσει ο «ενδιάμεσος χώρος», δήλωσε ότι η συνεργασία χωρίζεται σε δύο σκέλη. Το ένα είναι τι θα γίνει την Κυριακή και σε αυτό συμπλέουν, όπως είπε, οι απόψεις, ενώ το δεύτερο αφορά τον συνασπισμό της επόμενης μέρας.

Όπως ωρίμασε, δήλωσε, η σκέψη για συνεργασία στις εκλογές, θα ωριμάσει και για τη δημιουργία ενός μεγάλου κόμματος, φτάνει να λυθούν «ζητήματα που διαφοροποιούν» τα επί μέρους κόμματα.

Αλέκος Μιχαηλίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top