ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλη ενέργεια βλέπουν οι αρχές πίσω από τον εμπρησμό τεσσάρων αυτοκινήτων και υποστατικού λειτουργού του Τμ. Δασών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλη ενέργεια βλέπουν οι αρχές πίσω από τον εμπρησμό τεσσάρων αυτοκινήτων και υποστατικού λειτουργού του Τμ. Δασών

Σε εμπρησμό οφείλεται εκ πρώτης όψεως η φωτιά που κατέστρεψε τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/2 ολοσχερώς τέσσερα αυτοκίνητα στη Λάρνακα και μία λυόμενη κατοικία στο δρόμο Αγγλισίδων – Αλεθρικού.
 


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί διενεργήθηκαν στις σκηνές έρευνες από εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι εκ πρώτης όψεως η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό και τέθηκε κακόβουλα.
 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει περισυλλέξει από τις σκηνές διάφορα τεκμήρια τα οποία δόθηκαν στην Αστυνομία για συνέχιση των ερευνών προκειμένου να διαλευκανθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό.
 
Γύρω στις 03.30 σήμερα τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα ιδιοκτησίας 62χρονης και του γιου της ηλικίας 41 ετών, που βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης της οικίας της γυναίκας στην Οδό Ψηλορείτη στη Λάρνακα. Από τη φωτιά και τα δύο αυτοκίνητα αξίας 3 χιλιάδων και χιλίων ευρώ καταστράφηκαν ολοσχερώς.


 
Ταυτόχρονα, ξέσπασε φωτιά σε άλλα δύο οχήματα, τα οποία χρησιμοποιεί 63χρονος κάτοικος Λάρνακας, Λειτουργός του Τμήματος Δασών και αδελφός της 62χρονης.
 
Τα αυτοκίνητα, ένα ιδιωτικό αξίας δέκα χιλιάδων ευρώ και ένα ιδιοκτησίας του Τμήματος Δασών βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό οικόπεδο, δίπλα από την οικία της 62χρονης και από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς.



Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
 
Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο της οικίας της 62χρονης, ενώ ζημιές υπέστη και το εξωτερικό βάρκας, ιδιοκτησίας του Λειτουργού του Τμήματος Δασών.



Γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου ενημερώθηκε για φωτιά σε λυόμενο υποστατικό, ιδιοκτησίας του 63χρονου, το οποίο βρίσκεται σε αγροτική περιοχή στο δρόμο Αγγλισίδων και Αλεθρικού και χρησιμοποιείται ως εξοχική κατοικία.
 
Επί τόπου έσπευσαν μέλη της ΕΜΑΚ και μία ώρα περίπου αργότερα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο το υποστατικό και ο εσωτερικός εξοπλισμός του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.
 
Κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς δεν υπήρχε οποιοδήποτε πρόσωπο εντός του υποστατικού.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι όλες οι φωτιές τέθηκαν κακόβουλα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top