ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα είναι άλλη «Κυρία» με Ομόνοια

Θα είναι άλλη «Κυρία» με Ομόνοια

H Ανόρθωση μπορεί να μην έθελξε με την παρουσία και την απόδοση της στο ματς με την Πάφο, ωστόσο κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και να διατηρηθεί κοντά στα πρώτα σκαλοπάτια της βαθμολογίας, ανακτώντας και την ψυχολογία ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Ομόνοια.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Αυτό που έδειξε να επηρεάζει την συνολική απόδοση της «Κυρίας» στο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη ομάδα ήταν οι πολλές και σημαντικές απουσίες, που ανάγκασαν τον Ρόνι Λέβι να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα δίνοντας μάλιστα και φανέλα βασικού σε τρία από τα τέσσερα νέα αποκτήματα.

Όσον αφορά τους τρεις νεοφερμένους ποδοσφαιριστές έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, όμως παράλληλα φανέρωσαν μέσα στο χορτάρι ότι θα χρειαστούν κι άλλο χρόνο για να «δέσουν» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που κάνει την συμμετοχή τους αμφίβολη. 

Φυσικά εκ των τριών νέων αποκτημάτων που αγωνίστηκαν στην Πάφο ο Ιγκιεμπόρ ήταν ο ποδοσφαιριστής που κατάφερε με την απόδοση του και την παρουσία του μέσα στο χορτάρι να «κλέψει» για λίγο την παράσταση και ίσως ο Ισραηλινός κόουτς να σκέφτεται σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει στο ματς με την Ομόνοια.

Με τα δεδομένα αυτά η «Κυρία» αναμένεται να παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο Κόφι μπορεί να έκανε ντεμπούτο στην Πάφο, ωστόσο θα δώσει «σκληρή» μάχη με τον Στρούνα για το δεξί ακρό της άμυνας, με τον Σλοβένο να έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Σημαντικές  φυσικά θα είναι και οι επιστροφές των Καμαρά και Ντουγκλάο ενώ Παλάνκα και Ράγιος θα είναι σαφώς σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας με μια θέση στην ενδεκάδα να τους περιμένει. Τις επόμενες μέρες αναμένονται και τα νεότερα για Αράζ και Γκάντσεφ, κατά πόσο θα προλάβουν ή όχι το ματς με την Ομόνοια.

Πάντως η «Κυρία» θα προσπαθήσει με αλλαγμένη ενδεκάδα, την ίδια φιλοσοφία και με την στήριξη του κόσμου της να «κτυπήσει» το τρίποντο κόντρα στην φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Ομόνοια.

Ο Βαρωσιώτικος σύλλογος σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο ντέρμπι με τους “πράσινους” έτσι ώστε να μπορέσει να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, περιμένοντας μάλιστα και απώλειες από τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης εξάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top