ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των γονιών της 18χρονης – «Εγκαταλείφθηκε από το ιατρικό προσωπικό» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των γονιών της 18χρονης – «Εγκαταλείφθηκε από το ιατρικό προσωπικό» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίζουν και συγκινούν τα λόγια των γονιών της 18χρονης που έχασε τη ζωή της την περασμένη Τρίτη (30/01) στην Πάφο.

Ο πατέρας και η μητέρα Μαρκ και Αμάντα Σουίνι, σύμφωνα με τους Evening Times, έστειλαν ένα συγκινητικό μήνυμα στον κόσμο για τον χαμό της κόρης τους.

Στο εν λόγω μήνυμα καταγράφεται και η απογοήτευση της οικογένειάς της 18χρονης για την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε από το νοσηλευτικό προσωπικό ιδιωτικού νοσηλευτηρίου, πριν μεταφερθεί η άτυχη Έιμι στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι το γράφουμε αυτό. Την Τρίτη το απόγευμα, το μωρό μας Έιμι άνοιξε τα αγγελικά φτερά της, μετά που αρρώστησε» σημειώνουν σε λογαριασμό τους στο facebook οι γονείς και προσθέτουν ότι «εγκαταλείφθηκε από το ιατρικό προσωπικό. Η ιστορία μας πρέπει να ειπωθεί για να αποτρέψουμε να συμβεί πάλι αυτό. Το μωρό μας χάθηκε για πάντα. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει και ποτέ δεν θα επανέλθουν. Αναπαύσου εν ειρήνη, όμορφό μας μωρό, για πάντα νέα».

Όπως είχαμε γράψει την Πέμπτη (01/02) οι γονείς της Έιμι προτίθενται να κινηθούν νομικά κατά των υπευθύνων του ιδιωτικού ιατρικού κέντρου στο οποίο είχε μεταφερθεί η κόρη τους αμέσως μετά το επεισόδιο που είχε υποστεί στο σπίτι τους στην Πέγεια.

«Είχε πάρει βόλτα τον σκύλο μας (σ.σ. στην Πέγεια) όταν την άκουσα να φωνάζει ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει» είχε πει ο Μαρκ Σουίνι μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Σκοτίας.

Και πρόσθεσε: «Έτρεξα αμέσως έξω, την άρπαξα και την πήρα στο ιατρικό κέντρο. Είμαι πολύ θυμωμένος, αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί. Θα μπορούσε να πάρει ιατρική βοήθεια. Ήταν η καλύτερη».



Η Έιμι καταγόταν από το Μάδεργουελ της Σκοτίας. Μετακόμισε στην Κύπρο το 2016 με τον πατέρα της Μαρκ, την μητέρα της Αμάντα και τα ετεροθαλή αδέλφια της Τζακ, Λία και Λούκας. Σύντομα επρόκειτο να ασχοληθεί με την επιχείρηση του πατέρα της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top