ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχηγός Αστυνομίας: Η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται ομαλά και με απόλυτη ηρεμία

Αρχηγός Αστυνομίας: Η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται ομαλά και με απόλυτη ηρεμία

«Η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται ομαλά με απόλυτη ηρεμία κάτι που αντικατοπτρίζει το επίπεδο πολιτισμού και την ωριμότητα του λαού», δήλωσε την Κυριακή 4/2 ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

 

Σε δηλώσεις του στο Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων κρίσεως που στήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΜΜΑΔ, ο κ. Χρυσοστόμου είπε πως βρίσκεται επί ποδός από τις πρώτες πρωινές ώρες με πάνω από 2000 μέλη της δύναμης, μέσα στο πλαίσιο ενός επιχειρησιακού σχεδίου που καλύπτει το παγκύπριο.
 
Ο κ. Χρυσοστόμου είπε ότι όπως και την περασμένη Κυριακή έχουν συσταθεί ανακριτικές μονάδες τόσο στο Αρχηγείο της Αστυνομίας όσο και στις Επαρχιακές Αστυνομικές Διευθύνσεις για την άμεση διερεύνηση οποιονδήποτε καταγγελιών για παραβίαση του Περί Εκλογής Νόμου ή άλλων παραβιάσεων, πάντοτε σε συνεργασία με τον Γενικό Έφορο Εκλογής και την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
 
Ανέφερε πως το επιχειρησιακό σχέδιο καταρτίστηκε στη βάση των σημερινών πραγματικοτήτων σε σχέση με την ασφάλεια, και οι οποίες επεκτείνονται πολύ πέραν των γεωγραφικών συνόρων της χώρας. «Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε οποιαδήποτε πληροφορία ή δεδομένα που να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια, τα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνουμε είναι συγκριτικά αυξημένα σε σχέση με προηγούμενες αντίστοιχες εκλογές», είπε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top