ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπλόκο» στον Ατρόμητο από τη Λαμία με γκολάρα του Πίτι! (video)

«Μπλόκο» στον Ατρόμητο από τη Λαμία με γκολάρα του Πίτι! (video)

Στοπ στη Λαμία! Το γκολ του Πίτι στο 55’ «ξύπνησε» τον Ατρόμητο, που ισοφάρισε με δώρο των γηπεδούχων, αλλά οι Περιστεριώτες αφού έχασαν ευκαιρίες, έμειναν στο 1-1. Αποβλήθηκε ο Μπούντνικ (55’).

Δεν την έβγαλε… καθαρή στη Λαμία ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες δεν παρουσίασαν το γνωστό τους φετινό πρόσωπο κόντρα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, θυμήθηκαν να μπουν στις συνθήκες του ματς μετά την γκολάρα του Πίτι στο 55’, αλλά το κακό όπως αποδείχθηκε είχε γίνει.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Μπούντνικ στο 65’ πίεσαν αφόρητα τη Λαμία, βρήκαν το γκολ με το δώρο του Παπαδόπουλου στο 70’ και με πλασέ του Ντιγκινί, αλλά στη συνέχεια με μοιραίο παίκτη τον Ντάουντα, που έχασε αυτά που δεν χάνονταν, ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1.

Όλα τα… λεφτά ήταν το β’ ημίχρονο, με τον Πίτι να «εκτελεί» τον Γιαννιώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, βάζοντας αυτομάτως «φωτιά» στο ματς.

Στο 65’ ο Μπούντνικ αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Σκουλάς έχει υποπέσει σε ένα τραγικό λάθος.

Συγκεκριμένα, το χέρι που έκανε ο επιθετικός της Λαμίας που ήταν στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί, έγινε μέσα στην περιοχή της ομάδας του, αλλά ο ρέφερι (παρά το γεγονός ότι υπήρχε το σπρέι που έδειχνε που είναι το τείχος) έδειξε νέο φάουλ.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 70’ διά ποδός Ντιγκινί και από απίστευτο λάθος του Παπαδόπουλου, ενώ στη συνέχεια του ο Ντάουντα (που είχε ακόμα μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 39’) πέταξε στα… σκουπίδια τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στο 73′ ο Σκουλάς χάρισε ξεκάθαρη κόκκινη στον Ασίγκμπα για εσκεμμένο πάτημα στον Γιαννούλη εκτός φάσης.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 38 βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση, ενώ η Λαμία πήγε στους 20 με τον σπουδαίο πόντο που «τσίμπησε» από τους Περιστεριώτες.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος –Ασίγκμπα, Πρίντετα (74′ Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης – Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Όμο, Παντελιάδης – Βάντερσον (84′ Καραγιάννης), Μπούντνικ, Ακόστα (37’ Πίτι)

Πάγκος: Μελίσσας, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Ορτέγκα

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης (80′ Σάκιτς), Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης – Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (69′ Ούμπιντες) – Ντιγκινί, Βασιλακάκης (69′ Μπρούνο), Ουάρντα – Ντάουντα

Πάγκος: Μίρκοβιτς, Κυριακίδης, Νάτσος, Στρούγγης.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top