ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκαιρία για δοκιμές από Δώνη

Ευκαιρία για δοκιμές από Δώνη

Ο αγώνας της 23ης Αγωνιστικής πλησιάζει, με τον ΑΠΟΕΛ να θέλει να προσθέσει ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό του, φτάνοντας στην 17η νίκη του στον φετινό μαραθώνιο κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Μια ομάδα που μετρά αντίστροφα για την αποχώρηση της από την μεγάλη κατηγορία η οποία όμως στον Α’ Γύρο ανάγκασε τους γαλαζοκίτρινους σε ισοπαλία στο Δασάκι με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να θέλει ρεβάνς για τους πολύ σημαντικούς δύο βαθμούς που έχασε από την προσφυγική ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά ο ΑΠΟΕΛ είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη με τον Ελλαδίτη τεχνικό να έχει την δυνατότητα να κάνει διάφορες δοκιμές στο αγωνιστικό του πλάνο δίνοντας παράλληλα και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν στα τελευταία παιχνίδια.

Είναι ευκαιρία ο Νικόλας Ιωάννου να προσθέσει ένα ακόμα 90λεπτο στα πόδια του ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό, είναι ευκαιρία ο Μοράις να πάρει ανάσες ξεκούρασης, είναι ευκαιρία για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μακρής αφού δεν αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια και τέλος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Εφραίμ, ένας παίκτης που ο ΑΠΟΕΛ τον έχει τεράστια ανάγκη στα μεγάλα παιχνίδια.

Παράλληλα υπάρχει η ευκαιρία να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού ο Ντελατόρε για να βρει ρυθμό ενόψει και της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Γιώργος Δώνης με τις επιλογές πλέον που έχει στην διάθεση του μπορεί να προσαρμόσει ανάλογα με τον αντίπαλο το αγωνιστικό του πλάνο.

Σαφώς και θέλει να βρει την ιδανική 11άδα που θα τον οδηγήσει στην κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος γι’ αυτό και οι δοκιμές που αναμένεται να γίνουν στον αγώνα της Τετάρτης θα έχουν αυτό το σκεπτικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top