LIFESTYLE

'Συγχαρητήρια Νονέ' - Έτσι συνεχάρη ο ταλαντούχος Κύπριος τον Αναστασιάδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 'Συγχαρητήρια Νονέ' - Έτσι συνεχάρη ο ταλαντούχος Κύπριος τον Αναστασιάδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

'Συγχαρητήρια Νονέ" έγραψε στα social media ο ταλαντούχος Κύπριος και στέλνοντας τις ευχές του στον Νίκο Αναστασιάδη αποκάλυψε και την σχέση που τον 'δένει" με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

'ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΟΝΕ
Καλημέρα! Ξημέρωσε μια όμορφη μέρα! Κύπρος και Ελλάδα έστειλαν χθες τα ξεκάθαρα μηνύματα τους!Νίκος Αναστασιάδης  νονέ μου, την πρώτη συνετή και υπεύθυνη πενταετία της διακυβέρνησης σου μας έβγαλες από το μνημόνιο, εκμηδένισες το υπέρογκο χρέος και τα ελλείμματα που παρέλαβες, μείωσες σημαντικότατα την ανεργία, εκσυγχρόνισες το κράτος, αυξήθηκαν οι επενδύσεις, άνοιξαν καινούργιες επιχειρήσεις, υλοποίησες ενεργειακούς σχεδιασμούς, αναβάθμισες όσο κανένας τις σχέσεις μας με τα γειτονικά κράτη, εγκατέστησες πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, ενίσχυσες διεθνώς την οντότητα και αξιοπιστία της Κυπριακής Δημοκρατίας, έφερες στο επίκεντρο την κατάργηση των εγγυήσεων, των επεμβατικών δικαιωμάτων και της αποχώρησης του κατοχικού στρατού και δημιούργησες πραγματικές προοπτικές για τερματισμό της κατοχής και επανένωσης της πατρίδας μας.

Και συνέχισε: "Είμαι σίγουρος ότι η θριαμβευτική επανεκλογή σου και η ισχυρή εντολή που έλαβες θα σηματοδοτήσει μια νέα ΧΡΥΣΗ πενταετία για την Κύπρο μας! Είμαστε όλοι δίπλα σου για ένα ελπιδοφόρο μέλλον με περαιτέρω ανάπτυξη σε όλους τους τομείς! Ο λαός μίλησε! Η Δημοκρατία κέρδισε!''.

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτησή του Μαυρίκιου Μαυρικίου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top