LIFESTYLE

Περήφανη η τουρκοκυπριακή ηγεσία για την νίκη στο τουρκικό 'Voice'

Περήφανη η τουρκοκυπριακή ηγεσία για την νίκη στο τουρκικό 'Voice'

Η τ/κ πολιτική ηγεσία έσπευσε χθες (4/02)βράδυ να συγχαρεί την τ/κ Λουτφιγιέ Οζιπέκ που κέρδισε το αντίστοιχο τουρκικό μουσικό ριάλιτι “The Voice” που στα τούρκικα λέγεται «Αυτή η φωνή, Τουρκία» (O ses Türkiye) για πρώτη φορά.

Τουφάν Ερχιουρμάν, Κουντρέτ Οζερσάι και Σερντάρ Ντενκτάς από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρησαν την Τουρκοκύπρια που ήταν γνωστή στην τ/κ κοινότητα από πριν για την καλλιτεχνική της δράση και εξέφρασε περηφάνια για το «αυτή η φωνή Λουτφιγιέ» όπως έγραψε ο Οζερσάι, ενώ κατά τον Ντενκτάς, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο μουσικό τηλεπαιχνίδι αντιπροσώπευαν τους εαυτούς τους ενώ η Λουτφιγιέ «μια χώρα».

Ο Τζεμάλ Οζγιγίτ δε, ο τέταρτος συμμετέχων στην νέα «κυβέρνηση» μέσω του λογαριασμού του στο Facebook χθες (4/02) βράδυ καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει την Λουτφιγιέ στον τελικό του παιχνιδιού.

Το «Αυτή η φωνή, Τουρκία» μεταδίδεται από το τουρκικό κανάλι 8 για έβδομη σεζόν. Το θέμα αναφέρεται και στον τ/κ Τύπο σήμερα που γράφει για περηφάνεια και τιμή, προσθέτοντας ότι εκατοντάδες μηνύματα «έφυγαν» χθες βράδυ από την Κύπρο προς στήριξη της Λουτφιγιέ. Η Οζιπέκ γεννήθηκε το 1990, τέλειωσε το μουσικό λύκειο στα κατεχόμενα και σύμφωνα με το βιογραφικό της έχει σπουδάσει μουσική τζαζ στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας ενώ συνέχισε τις μουσικές σπουδές της στην Αγγλία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top