ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας προς τον Ν. Αναστασιάδη

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας προς τον Ν. Αναστασιάδη

Μετά τα χθεσινά (4/02) συγχαρητήρια τηλεφωνήματα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου προς τον Νίκο Αναστασιάδη για την εκλογή του, πολιτικοί αρχηγοί και στελέχη των ελληνικών κομμάτων εκφράζουν, με τη σειρά τους, τα συγχαρητήριά τους προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει: «Πριν από λίγο συνεχάρην τηλεφωνικά τον φίλο Νίκο Αναστασιάδη για τη μεγάλη του νίκη. Έβγαλε την Κύπρο από τα μνημόνια και έχει θέσει τις βάσεις για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό».

Σε ανάρτησή της, η Φώφη Γεννηματά σημειώνει: «Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη και τον συνεχάρη για την εκλογή του».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στη συγχαρητήρια ανάρτησή του για τον κ. Αναστασιάδη αναφέρει: «Μπράβο στον Νίκο Αναστασιάδη. Η Κύπρος πρέπει να συνεχίσει να προχωράει γρήγορα. Η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων, όπως μαρτυρά η ψήφος στους Αναστασιαδη-Μαλά, θέλουν να τελειώσει η κατοχή και να ξαναζήσουν μαζί Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι».

Επίσης, ανάρτηση στο Τwitter έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, στην οποία σημειώνει: «Συγχαρητήρια στον Νίκο Αναστασιάδη για την εκλογή του και καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top