ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΚΟ: Σειρά νέων αποφάσεων έλαβε το Πειθαρχικό Συμβούλιο

ΔΗΚΟ: Σειρά νέων αποφάσεων έλαβε το Πειθαρχικό Συμβούλιο

Μετά τις αποβολές της Δευτέρας 5/2 το πειθαρχικό του ΔΗΚΟ που συνεδρίασε και την Τρίτη 6/2 εξέτασε τις περιπτώσεις και άλλων «αποστατών» επιβάλλοντας νέες ποινές. Ένας μάλιστα αποφάσισε να διαγραφεί από μόνος του από μέλος του Δημοκρατικού κόμματος.

 
Συγκεκριμένα,  σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι αφού επέδωσε μέσω ιδιώτη επιδότη γραπτή ειδοποίηση στον Σταύρο Χριστοδούλου για να παρουσιαστεί ενώπιον του, πλην όμως επέλεξε να μην παρουσιαστεί, και αφού άκουσε τις καταγγελίες και τα γεγονότα που τον αφορούν, τα οποία έμειναν αναντίλεκτα, αποφάσισε ότι οι καταγγελίες και τα γεγονότα τα οποία αφορούν τον Σταύρου Χριστοδούλου στοιχειοθετούν τα πειθαρχικά αδικήματα τα οποία περιγράφονται στα άρθρα 62.4(α), 62.4(β) και 62.4(γ) του Καταστατικού του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ως εκ τούτου `και λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων ως αυτά στοιχειοθετήθηκαν  από τις καταγγελίες και τα γεγονότα τα οποία ακούστηκαν και τα οποία έμειναν αναντίλεκτα` επιβλήθηκε ομόφωνα στον κ. Χριστοδούλου, η ποινή της προσωρινής αποβολής για έξι μήνες. 
 
Επιπρόσθετα,  σε ό,τι αφορά τον Χαράλαμπο Δημητρίου αναφέρεται ότι ενώ η ειδοποίηση που δόθηκε στον κ.  Δημητρίου ήταν για τις 4:00μ.μ. ο κ. Δημητρίου παρουσιάστηκε στις 6:00μ.μ. και το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποδέχθηκε να τον ακούσει τον ίδιο και τους δικηγόρους του. 

Αναφέρεται ότι «αφού ο κ. Χαράλαμπος Δημητρίου παραδέχθηκε ότι δεν ψήφισε τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, ότι παρευρέθηκε σε δύο συγκεντρώσεις οι οποίες διοργανώθηκαν από τον κ. Μάριο Καρογιάν και ότι αρθρογραφούσε διαφωνώντας με τη γραμμή του Κόμματος, ισχυριζόμενος ότι αυτά τα έλεγε “για το καλό του κόμματος”» το Πειθαρχικό αποφάσισε ότι οι καταγγελίες και τα γεγονότα τα οποία αφορούν τον κ. Χαράλαμπο Δημητρίου στοιχειοθετούν τα πειθαρχικά αδικήματα τα οποία περιγράφονται στα άρθρα 62.4(α), 62.4(β) και 62.4(γ) του Καταστατικού του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ως εκ τούτου, "και λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων ως αυτά στοιχειοθετήθηκαν  από τις καταγγελίες και τα γεγονότα τα οποία ακούστηκαν και τα οποία έμειναν αναντίλεκτα", επιβλήθηκε  ομόφωνα στον κ. Δημητρίου, η ποινή της αποβολής.
 
Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Χατζηβαρνάβα, αναφέρεται ότι αφού ανέγνωσε επιστολή του κ. Χατζηβαρνάβα, ημερομηνίας 1/2/2018, με την οποία κοινοποιεί την παραίτησή του από μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, αποφάσισε ότι η εναντίον του διαδικασία καθίσταται άνευ αντικειμένου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top