ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση με τεσσάρα η Παρί και τερματοφύλακα τον… Ντάνι Άλβες! (video)

Πρόκριση με τεσσάρα η Παρί και τερματοφύλακα τον… Ντάνι Άλβες! (video)

Με τρία γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία και τερματοφύλακα στο φινάλε τον Ντάνι Άλβες, η Παρί επικράτησε στην έδρα της Σοσό με 4-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του γαλλικού Κυπέλλου.

Με τον Άνχελ Ντι Μαρία σε εξαιρετική βραδιά, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σοσό στο Κύπελλο Γαλλίας επικρατώντας με 4-1 εκτός έδρας και παίρνοντας μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Αργεντινός άσος των Παριζιάνων άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 13΄ με τον Μαρτίν.

Ο Έντινσον ξανάδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ουνάι Έμερι στο 27΄, για να φτάσει ύστερα στο χατ τρικ ο Ντι Μαρία σκοράροντας στο 58΄ και το 62΄.

Στο 90΄ ο Κέβιν Τραπ αποβλήθηκε και ο Έμερι είχε εξαντλήσει τις αλλαγές του με αποτέλεσμα ο Ντάνι Άλβες να φορέσει τα γάντια και να καθίσει κάτω από τα δοκάρια!

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top