ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΞΥΛΟ - Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση μεταφέρθηκε στην Λευκωσία ο 25χρονος μηχανικός

ΞΥΛΟ - Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση μεταφέρθηκε στην Λευκωσία ο 25χρονος μηχανικός

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πόλη Χρυσοχούς το πρωί της Τρίτης 6/2, όταν πελάτης συνεργείου αυτοκινήτου, πιάστηκε στα χέρια με τον μηχανικό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», 35χρονος μετέβη στο συνεργείο για να παραλάβει το όχημά του, το οποίο είχε πάρει εκεί για επιδιόρθωση.

Όταν ο 25χρονος μηχανικός του είπε την τιμή που έπρεπε να πληρώσει για τις επιδιορθώσεις, ο 35χρονος διαφώνησε με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ανάψουν τα αίματα και να αρχίσουν να βρίζονται.

Στην λεκτική διαμάχη επενέβη και ο αδελφός του 25χρονου μηχανικού, και το επεισόδιο άρχισε να εξελίσσεται σε συμπλοκή.

Σύμφωνα με την κατάθεση των δύο αδελφών, ο 35χρονος μάλιστα, φέρεται να άρπαξε ένα ξύλο και να κτύπησε στο κεφάλι τον 25χρονο, του οποίο έγιναν ραφές αργότερα στο νοσοκομείο.

Τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους, ενώ ο 25χρονος μεταφέρθηκε αργότερα και στο Γενικό της Λευκωσίας, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ενώ, ο 35χρονος φέρεται να επέστρεψε κάποια στιγμή πίσω στο συνεργεί και να περιέλουσε ε βενζίνη τα αυτοκίνητα των δύο μηχανικών και να τα πυρπόλησε και στην συνέχεια, επισκέφθηκε και ο ίδιος το νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και εμπρησμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top