LIFESTYLE

To comeback του Ντάνου στην tv - Καμένο χαρτί ή άσσος στο μανίκι; - VIDEO

To comeback του Ντάνου στην tv - Καμένο χαρτί ή άσσος στο μανίκι; - VIDEO

Ο Alpha κατάφερε να εξασφαλίσει το πιο 'δυνατό χαρτί' της περασμένης χρονιάς σε Ελλάδα και Κύπρο που δεν είναι άλλο από τον Ντάνο. 

Επί της ουσίας ο Alpha θέλησε να πολεμήσει τον τυφώνα "Survivor" - που μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι απλά ένας μεσογειακός ανεμοστρόβιλος - με το ίδιο το Survivor.

Η ώρα έφτασε που θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Τατουάζ.

Ο νικητής του Survivor εισβάλλει στην πετυχημένη σειρά του Alpha αύριο, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και το στοίχημα είναι αν τα μηχανάκια της Nielsen σε Ελλάδα και Κύπρο θα χτυπήσουν κόκκινο.

O Ντάνος εμφανίζεται, όπως θα δείτε στα τελευταία δευτερόλεπτα του τρέιλερ της σειράς και λέει χαρακτηριστικά: «Στέφανος Λαμπίρης». Αναμένουμε να δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Τατουάζ και να διαπιστώσουμε κατά πόσο ο συγκεκριμένος κύριος είναι φαινόμενο - τηλεοπτικό, ή απλά ο παίκτης ενός reality που κατάφερε να αγγίξει την ψυχοσύνθεση του τηλεθεατή που ζητούσε αυτό το κάτι... για να ταυτιστεί μαζί του, ένα πράμα, όπως ο Ξανθόπουλος στον ελληνικό κινηματογράφο.

Αν καταφέρει να κάνει ''σαματά'', τότε μετά λύπης μπορούμε να παραδεχτούμε ότι έχουμε πρόβλημα γιατί εν έτει 2018 ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρέπει να μπει στο τηλεοπτικό μικροσκόπιο για να εντοπίσουμε τι είναι αυτό που κάνει ή που διαθέτει και μαγνητίζει...

Ακολουθεί το τρέιλερ του ''Τατουάζ", στο οποίο φαίνεται ο Ντάνος στο νέο του επαγγελματικό εγχείρημα ως "Στέφανος Λαμπίρης":

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top