ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μια από τις πιο σκληρές απαντήσεις που έχω διαβάσει»- Ανακοίνωση «φωτιά» της Συμμαχίας για την Άννα Θεολόγου

«Μια από τις πιο σκληρές απαντήσεις που έχω διαβάσει»- Ανακοίνωση «φωτιά» της Συμμαχίας για την Άννα Θεολόγου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι» και κάτι ήταν την Τετάρτη 7/2 η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Άννα Θεολόγου. Η 32χρονη οικονομολόγος αποχώρησε από την «Συμμαχία» του Γιώργου Λιλλήκα και το κίνημα μετά από δηλώσεις της εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση.

Η γραπτή δήλωσε έφτασε στα χέρια της Κατερίνας Χριστοφίδου και την διάβασε αυτούσια, χαρακτηρίζοντας της ως μια από τις πιο σκληρές που έχει αναγνώσει το τελευταίο διάστημα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο εγωκεντρισμός της κα. Θεολόγου ξεπέρασε κάθε όριο. Από τη μέρα που εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών, παρουσιαζόταν παντού ως αριστίνδην ενώ σήμερα θέλει να φιγουράρει ως ηγετικό στέλεχος του Κινήματος
Όσον αφορά στη συμμέτοχή της σε αυτή την  προεκλογική εκστρατεία, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αντί να τρίζει η άμαξα τρίζει ο αμαξηλάτης.

Η κ. Θεολόγου έλαμψε δια της απουσίας της, αρνούμενη κάθε οργανωμένη εξόρμηση. Τώρα που έφυγε παίρνοντας και την έδρα μαζί της το παίζει και θύμα.

Γιατί δεν λέει ότι ο λόγος που έφυγε είναι γιατί την φόβισε το αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών και είναι πλέον διατεθειμένη να πάει με οποιοδήποτε κόμμα της εξασφαλίσει την έδρα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές;

Είναι σε όλους ξεκάθαρο πως η υπέρτατη αξία για την κα. Θεολόγου είναι η καρέκλα!»

Απαντά η Θελόγου: «Η λάσπη που ριχνόταν πίσω από την πλάτη μου βγήκε στην επιφάνεια»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top