LIFESTYLE

Σαν νεράιδα η Φουρέιρα στην πρεσβεία της Κύπρου - VIDEO

Σαν νεράιδα η Φουρέιρα στην πρεσβεία της Κύπρου - VIDEO

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα, όπου έδωσε μια συνέντευξη τύπου για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision. 

Η τραγουδίστρια την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου βρέθηκε στην πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα και έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη για την εκπροσώπηση της Κύπρου στον 63ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. 

Παρουσία του Γενικού Διευθυντή του ΡΙΚ, Μιχάλη Μαραθεύτη, της αρχηγού της αποστολής Εύης Παπαμιχαήλ, αλλά και του διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργου Αρσενάκου μίλησε για την συμμετοχή της με χαμόγελο και θετικη ενέργεια και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα με χαμόγελο. 

Η Ελένη  ήταν αρκετά χαρούμενη, ευδιάθετη και συγκινημένη για την τιμή που της έκαναν να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το τραγούδι της, με τίτλο «Fuego», είναι μοντέρνο, δυναμικό,  χορευτικό με επιρροές από pop μουσική και φυσικά έχει κλαρίνο που του δίνει ένα ethnic στοιχείο.

Δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό στην σκηνή της Eurovision στην Λισαβόνα και πως σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το τραγούδι με video clip.

Δείτε όλα όσα είπε η Φουρέιρα στο video του Gossiptv:

Δείτε την φωτογραφία που ανήρτησε το ΡΙΚ στα social media από την παρουσία της Ελένης Φουρέιρα στην πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα στο LifenewsCy.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top