ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πληρώνει το… μάρμαρο ο Ίσκο στη Ρεάλ

Πληρώνει το… μάρμαρο ο Ίσκο στη Ρεάλ

Αμφίβολο φαντάζει το μέλλον του Ίσκο στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ισπανό άσο να πληρώνει το… μάρμαρο για την αποκαρδιωτική σεζόν της Βασίλισσας.

Μπορεί ο Ίσκο να αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών επί της θητείας του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ισπανό μάλιστα να ανανεώνει προσφάτως το συμβόλαιό του έως το 2021 και τη ρήτρα του να εκτοξεύεται στα 700 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Ισπανός άσο αναμένεται να αποτελέσει κάτι σαν εξιλαστήριο θύμα για τις φετινές αποκαρδιωτικές εμφανίσεις ολόκληρης της; ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ζιντάν φέρεται απογοητευμένος με τον παίκτη του, υποβαθμίζοντας τον ρόλο του τη φετινή σεζόν, ενώ σε περίπτωση που παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ο Ίσκο θα κληθεί να αναζητήσει το μέλλον του μακριά από τη Μαδρίτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top