ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμφιβάλει κανείς για τον Πέτεφ;

Αμφιβάλει κανείς για τον Πέτεφ;

Όπου να΄ναι κλείνει δυο μήνες στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, ο Ιβάιλο Πέτεφ. Είχε αναλάβει την λαοφιλή ομάδα της Λευκωσίας στα μέσα του Δεκέμβρη. 

Σε ποια κατάσταση ή σε πιο χάλι παρέλαβε τους πράσινους ο Βούλγαρος τεχνικός, είναι τοις πάσοι γνωστό. 

Μπορούμε απλώς να παραπέμψουμε σε δημοσιεύματα και ρεπορτάζ, μερικές μέρες πριν φύγει, αλλά και μετά που αποχώρησε ο Πάμπος Χριστοδούλου. 

Όσοι έζησαν από κοντά τον Πέτεφ, την εποχή που εργάστηκε στην ΑΕΛ, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να καταφέρει τουλάχιστον να επαναφέρει τη χαμένη αξιοπρέπεια (και ταυτότητα) της Ομόνοιας. 

Τούτη η συγκεκριμένη προσπάθεια του Βούλγαρου και της ομάδας συνεργατών του, μέχρι στιγμής εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά. 

Το πνεύμα και η αυταπάρνηση που έβγαλαν οι παίχτες, τόσο χθες στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, όσο και πριν μερικές εβδομάδες στη Λεμεσό, όταν γύρισαν το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αποτελούν δυο δυνατές αποδείξεις! 

Για να το φέρει τούμπα το χθεσινό ματς με την Ανόρθωση, μίλησε βεβαίως ο οίστρος του χαρισματικού killer που λέγεται Ματ Νταρμπισάϊαρ. Για την… αναγέννηση του Άγγλου παιχταρά το τελευταίο δίμηνο έχει φυσικά μερίδιο ο Πέτεφ, όπως και το ότι μερικοί άλλοι σημαντικοί παίχτες, βγάζουν εντελώς διαφορετική εικόνα στο γήπεδο.

Υπεύθυνος είναι επίσης είναι ο Βούλγαρος κόουτς, για την “αποβολή” του φόβου και της νευρικότητας που διέκρινε τους παίχτες μέσα στο γήπεδο, κατά την εποχή του Πάμπου.  

Η Ομόνοια θέλει ακόμα δρόμο, για να φτάσει στα επίπεδα που την θέλουν οι χιλιάδες οπαδοί της. Τουλάχιστον όμως ο τεχνικός “καπετάνιος” που κρατάει το βαρύ τιμόνι του πράσινου πλοίου τον τελευταίο καιρό, δείχνει ότι έχει τις λύσεις για να την καταστήσει ξανά δυνατή και ανταγωνιστική. Αμφιβάλει κανείς γι΄αυτό;    

Υ.Γ. Αν δεν τους κυνηγούσε και η “γκαντεμιά” με τους τερματοφύλακες, θα ήταν ίσως μεγαλύτερη η προοπτική και οι απαιτήσεις της ομάδας στη φετινή σεζόν. Στη μισή ώρα που ήταν κάτω από τα δοκάρια χθες ο Σουηδός Γιον Αλβμπόγκε, έδειξε να εμπνέει πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη από τους “προκατόχους” του. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top