ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποθεώνουν Πέτεφ στην πατρίδα του!

Αποθεώνουν Πέτεφ στην πατρίδα του!

Βουλγάρικη ιστοσελίδα αποθεώνει τον προπονητή της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ, μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή των “πράσινων” επί της Ανόρθωσης στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Διαβάστε αποσπάσματα από το κείμενο:

“Το ρεσιτάλ του Πέτεφ στην Κύπρο συνεχίζεται. Ο Βούλγαρος προπονητής ο οποίος ανέλαβε την Ομόνοια στα μέσα Δεκεμβρίου, συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα, κερδίζοντας αυτή τη φορά την Ανόρθωση εκτός έδρας με 1-2, παρότι έχανε με 1-0, με δύο γκολ του Άγγλου Ντάρμπισαϊρ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η Ομόνοια έφτασε σε αυτή την εντυπωσιακή επιτυχία, υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη μας τεχνικού. Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, ανέλαβε την Ομόνοια με μόλις 19 βαθμούς στο ενεργητικό της μετά από 14 αγωνιστικές και σε λιγότερο από δύο μήνες, συγκέντρωσε 22 βαθμούς με 24 γκολ υπερ και 9 κατά, εκτοξεύοντας την ομάδα του ενόψει των πλέι-οφ.

Συνολικά έχει μέχρι στιγμής επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ήττα ήταν σε εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο δεν μπορούσαν να αγωνιστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ομόνοιας, όπως για παράδειγμα ο Βούλγαρος διεθνής τερματοφύλακας Νικολάι Μιχαϊλοφ, ο οποίος τώρα είναι τραυματίας”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top