ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαχαιρώματα Λεμεσού: Βίντεο από τη σκηνή- “Εμασιαιρώσαν τον”

Μαχαιρώματα Λεμεσού: Βίντεο από τη σκηνή- “Εμασιαιρώσαν τον”

Καλούσε σε βοήθεια περαστικούς, τη στιγμή που στο κέντρο της πόλης την Τσικνοπέμπτη εκατοντάδες καρναβαλιστές διασκέδαζαν σε παρακείμενα μαγαζιά.

Πληροφορία του ThemaOnline από πολίτη που βρισκόταν κοντά στον χώρο στάθμευσης που σημειώθηκε η συμπλοκή και τα μαχαιρώματα στο κέντρο της Λεμεσόυ το βράδυ της Πέμπτης (8/02), αναφέρει ότι γυναίκα καλούσε σε βοήθεια φωνάζοντας “Εμασιαιρώσαν τον”.

Ακόμη, βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης δείχνει το ασθενοφόρο και περιπολικό, στην είσοδο του χώρου στάθμευσης, δίπλα από τον σταθμό των λεωφορείων , ενώ αν και μικρό σε διάρκεια οι μουσικές που ακούγονται παραπέμπουν στο γεγονός ότι στη περιοχή υπήρχαν αρκετοί περαστικοί που κινούνταν στη περιοχή.

Όσον αφορά το θύμα της επίθεσης, νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική, με την κατάσταση της υγείας του μέχρι στιγμής (22:45) να παραμένει άγνωστη.

Ακόμη, αστυνομική πηγή επιβεβαίωσε προηγούμενη ενημέρωση μας που ανέφερε ότι ένα άτομο το οποίο φέρεται να τραυμάτισε και να έστειλε ένα τουλάχιστο πρόσωπο συνελήφθη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X.Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top