ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά και Βασίλισσας του Καρναβαλιού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά και Βασίλισσας του Καρναβαλιού

Με πυροτεχνήματα και χειροκροτήματα από πλήθος κόσμου, η Λεμεσός υποδέχθηκε απόψε (08/2) το Βασιλικό ζεύγος του φετινού Καρναβαλιού, "Ρήγας και Ντάμα", που ενσαρκώσει ο Χριστάκης και η Ζήνα Μαχαλεκκίδη.

Κηρύσσοντας την έναρξη των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης, είπε πως το φετινό καρναβάλι θα είναι το καλύτερο, "γιατί έτσι θα είναι κάθε επόμενο Καρναβάλι".

Ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και ακολούθως η περσινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού έστεψε τη νέα Βασίλισσα και το νέο Βασιλιά, με πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό.

Το ζεύγος Μαχαλεκκίδη υποσχέθηκε στο κοινό να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του και κάλεσε όλους να ξεχάσουν για τις επόμενες μέρες τις έγνοιες και τις σκοτούρες και να διασκεδάσουν στους τρελούς καρναβαλίστικους ρυθμούς της Λεμεσού.

Ο Βασιλιάς Ρήγας και η Βασίλισσα Ντάμα, επάνω στο εντυπωσιακό άρμα τους και η συνοδεία του και μαζί με τις Δημοτικές Αρχές, τη Βασιλική οικογένεια, τους Κανταδόρους της ΕΔΟΝ, τη χορωδία "Αρίονες", τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, τις Μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, τις Μαζορέτες Λεμεσού και την ομάδα κρουστών "Batukinio", παρέλασαν προς την Πλατεία Ηρώων όπου πραγματοποιείται καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, με τη συμμετοχή του συγκροτήματος "Ritmo Di Carnaval".

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top