ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Φοβήθηκε για την οικογένεια του- Τραυματίστηκε αστυνομικός

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Φοβήθηκε για την οικογένεια του- Τραυματίστηκε αστυνομικός

Μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών του και της συζύγου του, 27χρονος φέρεται τραυμάτισε το βράδυ της Πέμπτης (8/02) πέντε συνολικά πρόσωπα, τρεις προκαλώντας τους τραύμα με μαχαίρι και δύο παρασέρνοντας τους με το αυτοκίνητο του.

Του Χρίστου Ζήνωνος


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανάμεσα στους τραυματίες, βρίσκεται και ένα μέλος της δύναμης, ο οποίος βρισκόταν εκτός καθήκοντος.

Συγκεκριμένα, όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν κοντά στη σκηνή της συμπλοκής, αντιλήφθηκε τι γινόταν και επιχείρησε να αφοπλίσει τον φερόμενο δράστη.
Πριν ο αστυνομικός καταφέρει να τον ακινητοποιήσει, ο 27χρονος τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του, ενώ ανακρινόμενος ανέφερε ότι προέβη στις πιο πάνω πράξεις φοβούμενος για την ασφάλεια της οικογένειας τους.

Αιτία της συμπλοκής, φαίνεται να είναι ήταν μια διαφωνία για την καθυστέρηση στην διέλευση του οχήματος του 27χρονου, ενώ μετά από λογομαχία ο ύποπτος ανέσυρε μαχαίρι που είχε μαζί του και τραυμάτισε τα τρία πρόσωπα.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top