ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλεάνθους- ΔΗΚΟ: ‘Με διέγραψαν ενώ δεν ήμουν μέλος – Μεγάλο πάθος με διαγραφές’

Κλεάνθους- ΔΗΚΟ: ‘Με διέγραψαν ενώ δεν ήμουν μέλος – Μεγάλο πάθος με διαγραφές’

Με επιστολή του ο Μαρίνος Κλεάνθους, απαντά στην ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, στην οποία γίνεται λόγος για διαγραφή του από το κόμμα.

Ο κ. Κλεάνθους, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς, με επιστολή του την Τρίτη 6/2, δήλωσε την παραίτηση του, ρίχνοντας μάλιστα ευθείες βολές στον Νικόλα Παπαδόπουλο και στην υπόλοιπη ηγεσία του ΔΗΚΟ.

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ, με ανακοίνωσή του την Παρασκευή 9/2, ανακοίνωσε νέες διαγραφές μελών από το κόμμα, όπου ανάμεσα στα ονόματα αυτών ήταν και του Μαρίνου Κλεάνθους.

Πιο κάτω αυτούσια η επιστολή του κ. Κλεάνθους:

Κάποιος να του πει ότι ο ο βασιλιάς ... είναι γυμνός!

Με έκπληξη διάβασα προ ολίγου την ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος του Νικόλα Παπαδόπουλου, σύμφωνα με την οποία διαγράφομαι από μέλος του κόμματος επειδή αρνήθηκα να απαντήσω στις... κατηγορίες τους (που δεν μου έστειλαν!)

Είναι να απορεί κανείς:

Οι άνθρωποι δεν πληροφορήθηκαν ότι παραιτήθηκα από το κόμμα τους εδώ και μέρες;

Πότε απέστειλαν σε μένα οποιεσδήποτε κατηγορίες;

Φαίνεται πως έχουν τόσο πολύ μεγάλο πάθος για διαγραφές που με διέγραψαν παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν καν μέλος!
Η πειθαρχική τους διαδικασία επιβεβαιώνεται πως είναι ένα ανέκδοτο. (Ακόμη και το νέο μέλος του Πειθαρχικού είναι έμμισθο στέλεχος του κόμματος....)

Είναι πια ξεκάθαρο πως "με τη δύναμη της γενιάς τους" συνεχίζουν τις εκκαθαρίσεις τους προκειμένου να πετύχουν ένα «μικρό αλλά καθαρό δικό τους κόμμα» .

Κάποιος, όμως, θα πρέπει να τους πει πως ένας ηγέτης πριν αρχίσει να ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα, αναλαμβάνει τις δικές του ευθύνες και κάνει την αυτοκριτική του!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top