ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλο το ντέρμπι, όλο και πιο κοντά στην άνοδο η Ένωση!

Ισόπαλο το ντέρμπι, όλο και πιο κοντά στην άνοδο η Ένωση!

Η Ένωση Νέων Παραλαμνίου εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1 σε εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Οθέλλο Αθηαίνου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 59ο λεπτό με τον Αλντομπέλι, ισοφάρισε για την ΕΝΠ ο Κολοκούδιας στο 77′.

Τα πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση ήταν αναγνωριστικά και δεν είχαμε την μεγάλη φάση μέχρι το 20′. Στο 22′ η ομάδα της Αθηαίνου απείλησε με τον Αλντομπέλι, καθώς έπιασε την κόντρα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς τα δίκτυα. Στο 35′ απείλησε ξανά ο Οθέλλος με μακρινό σουτ του Φοφανά.

Η ΕΝΠ πίεσε για το γκολ από το 37′ μέχρι το 45′ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα στο 37′ ο Κουμής έκανε την σέντρα, με τον τερματοφύλακα του Οθέλλου με τα ακροδάκτυλα να αλλάζει πορεία στην μπάλα, πριν αυτή φτάσει σε ποδοσφαιριστή τη Ένωσης.

Στο 42ο λεπτό ο Κούλλης Πάυλου εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να χτυπά στο τοίχος και να φεύγει κόρνερ. Συν των πιο πάνω, στην εξέλιξη με το που εκτελέστηκε το κόρνερ, ο Λοϊζου έκανε άστοχη έξοδο και ο Κολοκούδιας από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 44′ η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παύλου να κάνει το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 50ο λεπτό ο Οθέλλος έχασε σπουδαία ευκαιρία καθώς ο Φοφανά έφυγε απέναντι από τον Ρομέρο όμως ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ έδιωξε σωτήρια. Στο 59′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σάσι, ο οποίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Αλντομπέλι έκανε το 0-1.

Στο 77′ ήρθε η ισοφάριση καθώς ο Λεονάρντο έπιασε την κεφαλιά, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς και ο Κολοκούδιας στην επαναφορά έγραψε το 1-1. Στο 86ο λεπτό ο Οθέλλος άγγιξε το 1-2 όμως ο Μαρκόσκι αστόχησε σε κεφαλιά.

ΕΝΠ: Ρομέρο, Ευθυμίου (90+1 Παπαγεωργίου) Αντωνίου, Λεονάρντο, Κυριάκου, Κοσμά (46΄Γκενόφ) Τζούρτζουριτς, Σολάρι, Παύλου, Κουμής (46΄Σελεστίνο) Κολοκούδιας

Οθέλλος: Λοϊζου, Κυριάκου Κ, Γαβριήλ, Μαρκόσκι, Κυριάκου Α, Κατσής, Εμμανουήλ, Φοφανά (85΄Χατζηγιαννακού) Σάσι, Κουμουρής, Αλντομπέλι (90+2 Ριάντζελο)

Κίτρινες: Κοσμά, Γκενόφ/Εμμανουήλ, Σασί, Κατσής

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Παίρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top