ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ισχυροί άνεμοι συνδυασμένοι με βροχή και σκόνη - Η πρόγνωση

ΚΑΙΡΟΣ: Ισχυροί άνεμοι συνδυασμένοι με βροχή και σκόνη - Η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, η οποία αναμένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Κυριακής.

Το απόγευμα του Σαββάτου (10/2), θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι και αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 13 βαθμούς στα παράλια.

Κυριακή (11/2), θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά σύντομα θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Την Τρίτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το πρωί και το μεσημέρι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top