ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… ψάχνει ο Μπαλταζάρ με τόσα ερωτηματικά

Το… ψάχνει ο Μπαλταζάρ με τόσα ερωτηματικά

Τα ερωτηματικά έχουν γίνει… συνήθειο για τον προπονητή της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, σε κάθε προετοιμασία που κάνει για παιχνίδι της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο Πορτογάλος κόουτς, αναλόγως με τις επιλογές παικτών που έχει μπροστά του, δη περισσότερο μετά και τις μεταγραφές Ιανουαρίου, το ψάχνει αρκετά σε ότι αφορά το πλάνο που προτίθεται να παρατάσσει σε παιχνίδι που έχει μπροστά της η Λεμεσιανή ομάδα.

Δεν διστάζει να το αλλάζει και το σύστημα, είτε 4-4-2, είτε 4-2-3-1, αναλόγως αντιπάλου και γηπέδου που γίνεται το παιχνίδι, κάτι που φάνηκε και πρόσφατα, στα δύο τελευταία νικηφόρα παιχνίδια, με Ολυμπιακό στο Μακάρειο Στάδιο και Ερμή στο Τσίρειο Στάδιο.

Με την ομάδα της Λευκωσίας η ΑΕΛ παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2, με επιθετικό δίδυμο Μαύρου και Τεξέιρα, ενώ με την ομάδα της Αραδίππου ο Μπρούνο Μπαλταζάρ επέλεξε να… στείλει στον πάγκο τον Κύπριο στράικερ, ο οποίος είχε σκοράρει απέναντι στους «μαυροπράσινους».

Επιπλέον, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προβαίνει και σε άλλες αλλαγές, προσώπων, άμα διαπιστώσει ότι πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο.

Για το προσεχές παιχνίδι, αυτό της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη, στο «Αμμόχωστος», οι απουσίες Λαφράνς, Μπενίτεζ και Τζούνιορ, όπως δη και η πιο «ψημένη» ετοιμότητα των νέων αποκτημάτων, Τόρες, Ρομάν και Γκαμπιονέτα, δημιουργούν νέα ερωτηματικά σε ότι αφορά το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Πορτογάλος κόουτς.

Δεδομένες θεωρούνται στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ οι παρουσίες των Βοζίνια, Αϊρόσα, Τεσέιρα, Μιτρέα, Αβραάμ, Σίλβα, Τεξέιρα.

Από εκεί και πέρα οι Σοάρες, Ιρένε, Νικολάου διεκδικούν τις θέσεις στον χώρο του κέντρου, ως ανασταλτικά χαφ, εάν επιλεχθεί ο Σϊλβα ως επιτελικός μέσος.

Οι Μέσκα, Σασσί, Τόρρες, Ρομάν, Γκαμπιονέτα διεκδικούν τις δύο θέσεις στα «φτερά».

Έπειτα, από τη στιγμή που είναι παιχνίδι εκτός έδρας, τότε δεν αποκλείεται σενάριο επιστροφής με δύο επιθετικούς και φανέλα βασικού να δοθεί στον Μαύρου, όπως και στο προηγούμενο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό, όπου είχαν σκοράρει και οι δύο φορ των γαλαζοκιτρίνων.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής εκτός έδρας με την Αλκή ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top