ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νέα σύλληψη για τη δολοφονία Λεωνίδη – Μακραίνει η λίστα των εμπλεκομένων

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νέα σύλληψη για τη δολοφονία Λεωνίδη – Μακραίνει η λίστα των εμπλεκομένων

«Πιάστηκε» στο αεροδρόμιο Πάφου 36χρονος Λετονός αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου Ερνέστο Λεωνίδη που διαπράχθηκε την Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος Λετονός φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης που χρησιμοποίησαν οι δράστες πριν τη διάπραξη της δολοφονίας.

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (11/2) και προστέθηκε στη λίστα των εννιά που σχετίζονται με τη δολοφονία του Λεωνίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί και εναντίον 32χρονης από τη Λετονία, η οποία σύμφωνα με μαρτυρία του 25χρονου Ρώσου κρατούμενου, έλαβε οδηγίες για να μετακινήσει το αυτοκίνητο ενοικιάσεως με το οποίο μεταφέρθηκαν οι τρεις εκτελεστές.

Το όχημα είχε εντοπιστεί την Παρασκευή (9/2) το απόγευμα στην εταιρεία ενοικιάσεως, υπεύθυνος του οποίου είναι ο 25χρονος και ο οποίος ανέφερε στην κατάθεση του πως, όταν εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή μαζί με τον δεύτερο ύποπτο, έναν 24χρονο Γεωργιανό, τηλεφώνησε στην 32χρονη υπάλληλο του και της ζήτησε να το παραλάβει από τη σκηνή.

Τόσο ο 25χρονος Ρώσος όσο και ο δεύτερος ύποπτος επιμένουν στη θέση πως δεν είχαν εμπλοκή στο έγκλημα και ότι απλά τους ζητήθηκε από τους δράστες να τους μεταφέρουν στο συγκεκριμένο εστιατόριο για να φάνε, πριν μεταβούν στο γραφείο ενοικιάσεων όπου θα υπέγραφαν συμφωνία ενοικίασης αυτοκινήτου.

Για το έγκλημα αναζητούνται άλλα επτά πρόσωπα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top