ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Καταιγίδες και άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ για το πενθήμερο - Η πρόγνωση

ΚΑΙΡΟΣ: Καταιγίδες και άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ για το πενθήμερο - Η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/2) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και σταδιακά αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ για τα δυτικά και βόρεια υπάρχει και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Τρίτη (13/2) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, ενώ στα δυτικά και βόρεια πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα, μέχρι το απόγευμα όμως τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τρίτη βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα δυτικά θα είναι ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Για την Πέμπτη το βράδυ και την Παρασκευή δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήμερο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top