LIFESTYLE

To συγκινητικό video με τις όμορφες στιγμές της Χρυστάλλας Πανταζή - VIDEO

To συγκινητικό video με τις όμορφες στιγμές της Χρυστάλλας Πανταζή - VIDEO

Οι φίλοι της Χρυστάλλας Πανταζή ετοίμασαν ένα video για την γυναίκα της κυπριακής tv που ''έφυγε'' από την ζωή καταλείποντας σύζυγο και έναν νεογέννητο γιο.

Φίλοι, γνωστοί της Χρυστάλλας Πανταζή, αλλά και εκατοντάδες άγνωστοι έγραψαν κάτι για το στέλεχος του ΣΙΓΜΑ, αφού η είδηση του θανάτου της δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η Χρυστάλλα Πανταζή  έφυγε απο την ζωή αφήνοντας πίσω της σύζυγο και τον νεογέννητο γιο της ΄΄νικημένη'' απο τον καρκίνο, τον οποίο πάλεψε με αξιοπρέπεια και όπλο της την αγάπη που είχε για την για ζωή.

Σχετικό άρθρο: Απώλεια για την κυπριακή τηλεόραση - Έφυγε στα 37 της χρόνια με ένα βρέφος 6 μηνών - VIDEO

Οι φίλοι της ετοίμασαν ένα video για την Χρυστάλλα Πανταζή:

https://www.youtube.com/watch?v=ivk7SItlTW4&t=147s

Ο σύζυγός της με ένα μήνυμα αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την λατρεμένη του σύζυγο:

Μας έχεις αφήσει πολύ σύντομα σε αυτήν την ζωή και τώρα πας να ζήσεις μια καινούρια περιπέτεια, αγάπη μου. Είχες μια άνιση μάχη με ένα ύπουλο και επιθετικό καρκίνο αλλά το πάλεψες εώς το τέλος με όση δύναμη σου έχει απομείνει, ως το τελευταίο δευτερόλεπτο γιατί δεν ήθελες να φύγεις ....δεν έχασες ποτέ την αξιοπρέπεια σου και ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της αρρώστιας έλεγες ευχαριστώ σε όλους και έδειχνες πάντα την εκτίμηση και την αγάπη σου...ΑΓΑΠΗ. Αυτό σε χαρακτήριζε πάνω από όλα. Έδινες πάντα απέραντη αγάπη σε όλους αναιξερέτως και σε πετριγύριζε πάντα μια θετικότητα για την ζωή και για τους ανθρώπους γυρώ σου είτε ήτανε φίλοι ή γνωστοί σου. Τους έκανες με τον τρόπο σου όλους να σε αγαπήσουνε. Θαύμαζα πάντα τον τρόπο που είχες με τις ανθρώπινες σχέσεις σου....ίσως γιατί είχες απέραντη ανθρωπιά και το τελευταίο άτομο που νοιαζόσουνα ήτανε ο εαυτός σου. Για αυτόν τον λόγο οι φιλοί σου ήτανε εδώ μέρα νύχτα για σένα τους τελευταίους μήνες και δεν φεύγανε από το πλαί σου...ΦΙΛΟΙ. Πάντα μου έλεγες ότι οι φίλοι σου είναι σαν την οικογένεια σου...το ήξερα αλλά τώρα κατάλαβα το γιατί....τώρα τους θεωρώ και εγώ εκτός απο φίλους μου και οικογένεια μου. Αυτό έκανες πάντα, ένωνες τους ανθρώπους, ένωνες παρέες μαζί, μας έχεις κάνει ένα. Αφήσες εμένα και τον 7 μηνών γιό μας, όχι γιατί το επέλεξες αλλά γιατί έτσι ήτανε γραφτό στο βιβλίο σου. Μας άφησες έναν άγγελο γιο, γεμάτο χαμόγελο και δεκτικότητα με όλους. Είναι η συνέχεια σου και φαίνεται ξεκάθαρα από τον χαρακτήρα του. Μου έλεγες κάθε μέρα ευχαριστώ για αυτόν και αυτό ίσως είναι το πιο λυπηρό κομμάτι της ιστορίας σου, το ότι δεν τον απόλαυσες αρκετά και να τον δεις να μεγαλώνει....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πολλοί το λένε έτσι και χωρίς ιδιαίτερη σημασία όπως και το ΣΕ ΑΓΑΠΩ. Θέλω να σου πω όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ με όλην την έννοια της λέξης για ΟΛΑ....Γιατί μου πρόσφερες τα πάντα σε όσο χρονικό διαστήμα σε είχα δίπλα μου. Να το ξέρεις ότι σε έχω και εγώ δίπλα μου για πάντα σε αυτήν και την επόμενη φορά που θα βρεθούμε. Μην ανησυχείς για μένα και τον γιο μας, θα τα καταφέρουμε, μας άφησες απέραντη αγάπη και δύναμη.

Διαβάστε επίσης: Ρούλα Γεωργιάδου: Η ανάρτησή της που μας έκανε να δακρύσουμε – Αποχαιρετά τη φίλη της που έφυγε από τη ζωή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top