ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Μετακινείται ο Κώστας Καδής – Το ερωτηματικό για το υπουργείο Παιδείας

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Μετακινείται ο Κώστας Καδής – Το ερωτηματικό για το υπουργείο Παιδείας

Πυρετώδεις είναι οι εξελίξεις στο Προεδρικό Μέγαρο για τον σχηματισμό της νέας διακυβέρνησης.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Σήμερα (13/2) θα υπάρξουν νέα για το θέμα της σύνθεσης του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Εξερχόμενος πριν από λίγο του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ερωτηθείς κατά πόσο σήμερα θα υπάρξουν νέα αναφορικά με τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, απάντησε «μάλιστα», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ThemaOnline.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διαβουλεύεται με όλους και για όλα και σκοπός του είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να ολοκληρωθεί σήμερα (13/2) η επίλυση του παζλ που λέγεται «Υπουργικό».

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, ο Κώστας Καδής μετακινείται στο υπουργείο Γεωργίας με το υπουργείο Παιδείας να μένει προς το παρόν ορφανό.

Παράλληλα, όπως έχει μεταδοθεί, ο Νίκος Χριστοδουλίδης μετακομίζει στο υπουργείο Εξωτερικών, λίγα μέτρα μακριά από το Προεδρικό.

Ακόμα, σχεδόν βέβαιη είναι η παραμονή της Ζέτας Αιμιλιανίδου στο υπουργείο Εργασίας, του Ιωνά Νικολάου στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ ερωτηματικό παραμένει όσον αφορά τον ρόλο στο νέο υπουργικό συμβούλιο των Κωνσταντίνου Πετρίδη, Χάρη Γεωργιάδη και Γιώργου Λακκοτρύπη.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα φέρουν τη γενική Διευθύντρια της Βουλής, Βασιλική Αναστασιάδου, να αναλαμβάνει το υπουργείο Συγκοινωνιών.

Όπως μεταδώσαμε τη Δευτέρα (12/2) και όπως μάλλον επιβεβαιώνεται, ο Πρόδρομος Προδρόμου αναλαμβάνει χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου, ενώ αποχωρεί ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος από τη θέση του αναπληρωτή.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ή και αύριο, σύμφωνα πάντα με τις πινελιές που ρίχνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο νέο του υπουργικό Συμβούλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top