ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές μετά από συντονισμένη επιχείρηση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές μετά από συντονισμένη επιχείρηση

Παγκύπρια επιχείρηση εντοπισμού προσώπων που απασχολούν την Αστυνομία με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/2) μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, συλλαμβάνοντας τρία πρόσωπα, ενώ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε και τέταρτη σύλληψη.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο Παγκύπριας επιχείρησης εντοπισμού προσώπων που απασχολούν την Αστυνομία με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ανέκοψαν γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/02), στη Λεμεσό, αυτοκίνητο το οποίο ήταν φορτωμένο με ράβδους αλουμινίου οι οποίες είχαν κλαπεί προηγουμένως από εμπορευματοκιβώτιο που βρισκόταν στη Βιομηχανική Περιοχή Ύψωνα.

Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, ηλικίας 34 και 45 χρόνων, συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα που διαπράχθηκαν, ενώ στην κατοχή ενός από αυτούς εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Την ίδια μέρα και συγκεκριμένα γύρω στις 6 το πρωί, μέλη του ΤΑΕ, μετέβησαν σε εγκαταλειμμένη οικία στην επαρχία Λεμεσού, όπου θα διενεργούσαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος.

Με την άφιξη των αστυνομικών στην οικία, θεάθηκε πρόσωπο ηλικίας 32 χρόνων να εξέρχεται της οικίας. Σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ακολούθησε έρευνα στην οικία όπου εντοπίστηκε περιουσία η οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία, αφού περιλαμβάνει διάφορα ασημικά σκεύη, μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών εργαλείων καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο με σβησμένους αριθμούς εγγραφής.

Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον και τέταρτου υπόπτου, ηλικίας 36 ετών, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 14:00 της Τρίτης (13/2), στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top