ΚΟΣΜΟΣ

Επιβάτης έκρυψε τα ναρκωτικά σε ψεύτικα οπίσθια!

Επιβάτης έκρυψε τα ναρκωτικά σε ψεύτικα οπίσθια!

Ένας επιβάτης από τη Βραζιλία συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Λισαβόνα διότι μετέφερε κοκαΐνη βάρους ενός κιλού σε «ψεύτικους γλουτούς», έγινε γνωστό από την Αστυνομία. Οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά, τα οποία επαρκούν για 5000 ατομικές δόσεις, προσαρμοσμένα στο σώμα του επιβάτη, επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η αστυνομία.



Το δελτίο Τύπου συνοδεύεται από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα πολύχρωμο μαγιό, στο εσωτερικό του πίσω μέρους του οποίου βρίσκονται προσαρμοσμένες δύο καφέ σακούλες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Publico και άλλα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο επιβάτης που προέρχεται από το Μπελέμ (βόρεια Βραζιλία) φορούσε στο εσωτερικό του μαγιό του «ψεύτικους γλουτούς» τους οποίους είχε γεμίσει με κοκαΐνη.

Ο ίδιος είχε επίσης καταπιεί σακουλάκια κοκαΐνη, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας δεύτερος άνδρας, που βαρύνεται με υποψίες ότι ήταν ο παραλήπτης των ναρκωτικών, συνελήφθη στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Λισαβόνα. Οι δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 40 ετών, κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top