ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματσάρα με έξι τέρματα κι όλα ρευστά ενόψει του επαναληπτικού!

Ματσάρα με έξι τέρματα κι όλα ρευστά ενόψει του επαναληπτικού!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που έγινε στο Μακάρειο στάδιο, ο Ολυμπιακός και η Νέα Σαλαμίνα εξήλθαν ισόπαλες με 3-3 στην πρώτη τους «κόντρα» για την β΄φαση του κυπέλλου Coca – Cola.

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο Ολυμπιακός απάντησε με δύο γκολ του Τριμπό στο δεύτερο ημίχρονο και τρία λεπτά πριν την κανονική διάρκεια του αγώνα η Νέα Σαλαμίνα πήρε ξανά προβάδισμα όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε μπει την τελευταία του κουβέντα φέρνοντας ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Έτσι αυτά και με αυτά οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο «Αμμόχωστος», με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει το μικρό προβάδισμα αφού κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα εκτός έδρας.


Α’ ημίχρονο

Υπεροχή Νέας Σαλαμίνας και προβάδισμα δύο τερμάτων…

Το παιχνίδι στο Μακάρειο ξεκίνησε ιδανικά για τους «ερυθρόλευκους» και με την συμπλήρωση τριών λεπτών κατάφεραν να φτιάξουν την πρώτη τους καλή φάση. Ο Μακριέφ αρχικά έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα αποκρούστηκε από τον Κωνσταντίνου και στην συνέχεια της φάσης ο Πόλιανεντς με κεφαλιά έστειλε για λίγο την μπάλα έξω.

Η Νέα Σαλαμίνα «χτύπησε» το καμπανάκι κινδύνου αρκετά νωρίς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να μην το λαμβάνει σοβαρά υπόψη του και στο 8ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ με τον Μακρίεφ. Ο Νουρ έκανε το γύρισμα, η μπάλα έφτασε στον Βούλγαρο φορ ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Το γκολ ξύπνησε τους «μαυροπράσινους» , κράτησε περισσότερα λεπτά την μπάλα ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα με το συγκρότημα του Σάββα Πουρσαϊτίδη να κρατάει το προβάδισμα που πήρε από το 8ο λεπτό με σχετική ευκολία.

Κι ενώ ο Ολυμπιακός έδειχνε διάθεση να επιτεθεί και να φέρει το ματς στα ίσα, ήρθε ο Πόλιανετς με ένα γκολ – ποίημα να δώσει σοβαρό προβάδισμα στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Πόλιανεντς κέρδισε την μπάλα έκανε το γύρισμα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Στυλιανού Κωνσταντίνου.

Β’ ημίχρονο

Απάντηση Ολυμπιακού, προβάσισμα Νέας Σαλαμίνας και ξανά Ολυμπιακός…

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν πανομοιότυπο με αυτό στο πρώτο ημίχρονο με την διαφορά ότι ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τόρες έδωσε την μπάλα στον Τριμπό και ο δεύτερος με ένα συρτό – διαγώνιο σουτ κατάφερε να νικήσει για πρώτη φορά τον Κίρεφ βάζοντας τον Ολυμπιακό ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Και πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το 2-1, ο Ολυμπιακός με τον ίδιο ποδοσφαιριστή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τριμπό έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα αριστερό ξερό βολέ κατάφερε να «ταρακουνήσει» τα δίχτυα των «ερυθρολεύκων» για δεύτερη φορά στον αγώνα.

Μετά τα δύο γκολ του Ολυμπιακού, η Νέα Σαλαμίνα παρά το γεγονός ότι δεν είχε την ψυχολογία με το μέρος της, ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και απείλησε για το 3-2. Στο 64ο λεπτό ο Μακρίεφ μετά από σέντρα του Σεργίου, ο Βούλγαρος μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την φάση για την ομάδα του.  Οκτώ λεπτά αργότερα ο οι «ερυθρόλευκοι» με τον Κούσουλο απείλησαν εκ νέου όμως ο Κωνσταντίνου είπε όχι.

Στο 86ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να μπει ξανά σε θέση οδηγού. Ο Καρλάο ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό  για τρίτη φορά.

Η απάντηση όμως του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Ο Τριμπό από σκόρερ ντύθηκε δημιουργός. Ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας έκανε την σέντρα από αριστέρα και ο Μιγκελίτο ο οποίος προωθήθηκε νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και με κεφαλιά έκανε το 3-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός:  Κωνσταντίνου, Πολυκάρπου (86’Σωτηρίου), Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες (77’Καπαρτής), Παχίπης, Βαλικάεφ, Χριστοφίδης, Ζιάμπαρης, Τριμπό, Πολίτσι (73’Κάστρο).


Νέα Σαλαμίνα
: Κίρεφ, Σεργίου (87’Μιντίκκης), Καρώ, Μακρίεφ (71’Καρλάο), Κούσουλος, Πόλιανετς, Χατζηκωνσταντή, Τιάγκο, Νουρ, Κορέια, Ρέινολντς.


Kίτρινες κάρτες: Τόρες, Χριστοφίδης – Κούσουλος, Καρώ, Ρέινολντς.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top