ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασύλληπτο πάρτι της Λίβερπουλ στο «Ντραγκάο» και πρόκριση από το πρώτο ματς! (video)

Ασύλληπτο πάρτι της Λίβερπουλ στο «Ντραγκάο» και πρόκριση από το πρώτο ματς! (video)

Ασύλληπτο πάρτι της Λίβερπουλ στην έδρα της Πόρτο: διέλυσε με 0-5 τους Πορτογάλους με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανέ (χατ-τρικ) και προκρίθηκε από τώρα στους «8».

Το ξέραμε εξ αρχής, με το που μάθαμε το ζευγάρι: ο τίτλος του μεγάλου φαβορί πήγαινε ασυζητητί στη Λίβερπουλ, την στιγμή που η Πόρτο κρατούσε για τον εαυτό της αυτόν του όχι-και-τόσο-επικίνδυνου αουτσάιντερ.

Στα χαρτιά, λοιπόν, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ξεκινούσε με τα λευκά στη σκακιέρα της μονομαχίας.

Ωστόσο, τέτοια «εκκωφαντική» επιβεβαίωση της… θεωρίας στο χορτάρι, μάλλον δεν την περίμενε κανένας: οι «Κόκκινοι» έκαναν αγωνιστικό φύλλο και ποδοσφαιρικό φτερό τους «Δράκους»- και, μάλιστα, εκτός έδρας- παίρνοντας από τώρα, ουσιαστικά, το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» 20λεπτό οι φιλοξενούμενοι άναψαν στο φουλ τις μηχανές κι ακολούθησε καταιγίδα που παρέσυρε τη δύσμοιρη Πόρτο: 0-1 στο 25΄ με τον Μανέ να εκμεταλλεύεται το λάθος Χοσέ Σα μετά το σουτ του Βαϊνάλντουμ.

Πριν προλάβουν να ψελλίσουν «ψυχρολουσία» οι γηπεδούχοι, ο Σαλάχ πήρε το ριμπάουντ στο 29΄ μετά από τρομερό σουτ του Μίλνερ στο δοκάρι και με μυθικό τρόπο «έγραψε» το 0-2, φτάνοντας τα 30 γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις!

Στο δεύτερο ημίχρονο η αρμάδα του Κλοπ μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει τη δουλειά- όπερ και εγένετο: 0-3 στο 53΄ μετά από μαγικό συνδυασμό Σαλάχ- Φιρμίνο, σουτ του τελευταίου, απόκρουση και ο Μανέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το μαρτύριο της ομάδας του Κονσεϊσάο, όμως, δεν είχε τελειώσει: 0-4 ο Φιρμίνο στο 70΄ έπειτα από τρομερό γύρισμα του Μίλνερ και κερασάκι στην ήδη υπάρχουσα τούρτα πρόκρισης από τον απόλυτο πρωταγωνιστή- τον Μανέ, που στο 85΄ με «τούβλο» εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-5!

Κάπως έτσι, μ’ αυτόν τον άκρως εμφατικό τρόπο, η Λίβερπουλ του, εξωπραγματικού σήμερα, Μανέ (μόλις ο 4ος παίκτης στην ιστορία των Κόκκινων που πετυχαίνει χατ- τρικ στο Champions League) έκοψε από τώρα το εισιτήριό της για τα προημιτελικά και περιμένει να μάθει αντίπαλο.

Σίγουρα, σίγουρα: στη θεωρία εκεί δεν είναι το φαβορί. Μόνο που…

Μόνο που οι θεωρίες δεν επιβεβαιώνονται πάντα.

Έτσι δεν είναι;

Οι συνθέσεις:

Πόρτο: Χοσέ Σα, Μαρκάνο, Μπραχίμι (62’ Ουαρίς), Μαρεγκά, Αλεξ Τέλες, Ερέρα, Ρικάρντο, Ρέγιες, Οτάβιο (46΄ Κορόνα), Σέρχιο Ολιβάρες, Σοάρες.

Στον πάγκο έμειναν οι: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Παρέδες, Όλιβερ Τόρρες, Πασιένσια.

Λίβερπουλ: Κάριους, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο (79’ Ιγκς) ,Σαλάχ, Χέντερσον (75’ Μάτιπ), Μανέ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79’ Γκόμες).

Στον πάγκο έμειναν οι: Μινιολέ, Μορένο, Λαλάνα, Τσάμπερλαιν.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top