ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΗΣΥ: Συνωστισμός ονομάτων για τον ‘εκπρόσωπο Τύπου’ – Δεν βιάζονται στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Συνωστισμός ονομάτων για τον ‘εκπρόσωπο Τύπου’ – Δεν βιάζονται στην Πινδάρου

Οι θέσεις του Υπουργικού έκλεισαν και τα βλέμματα όλων πλέον στρέφονται στο εκλογικό συνέδριο, όπου αναμένονται να υπάρξουν εξελίξεις σε διάφορα μέτωπα που παραμένουν ανοικτά.

Σύμφωνα και με τον ‘Πολίτη’, κάποιοι βουλευτές και επιλαχόντες, φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι με την σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, ωστόσο μέτρησε η επιθυμία της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, να μην αλλάξει η κοινοβουλευτική ομάδα.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο εκλογικό συνέδριο, η ημερομηνία του οποίου ίσως αποφασιστεί και την Πέμπτη 15/2, από το Εκτελεστικό Γραφείο που συνεδριάζει εντός της ημέρας.

Όσον αφορά την θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, όπου υπάρχει συνωστισμός ονομάτων που επιθυμούν να πληρώσουν την θέση, στην Πινδάρου δεν φαίνονται να επείγονται, ενώ το ζήτημα ίσως αντιμετωπιστεί και μετά το εκλογικό συνέδριο, στο πλαίσιο ευρύτερων αλλαγών.

Πάντως, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, κομματικές πηγές υπενθυμίζουν ότι το μοντέλο που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια είναι να μην αναλαμβάνει βουλευτής, την συγκεκριμένη θέση.   

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top