ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρετανοί σχολιάζουν την Κύπρο στην ‘The Sun’ – ‘Δεν ήταν τόσο ανόητο' – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βρετανοί σχολιάζουν την Κύπρο στην ‘The Sun’ – ‘Δεν ήταν τόσο ανόητο' – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκαναν διακοπές στο νησί μας τον Σεπτέμβριο του 2017, και μας διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο στην ηλεκτρονική έκδοση της The Sun, τον Φεβρουάριο του 2018.

Μια τριμελής οικογένεια βρετανών, τον περασμένο Σεπτέμβριο επέλεξε να κάνει τις διακοπές του στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στην Πάφο και ελάχιστα στην Λεμεσό.

Το ζεύγος από την Βρετανία, μαζί με την 3χρονη κόρη τους, κατέληξαν σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στην Κύπρο, ύστερα από μια έρευνα αγοράς που έκαναν.

‘Το σχέδιο δεν ήταν τόσο ανόητο όσο ακουγόταν’ ανάφεραν ανάμεσα σε άλλα, σχετικά με την επιλογή τους να κάνουν διακοπές στην Κύπρο.

Στην συνέντευξή τους για την Κύπρο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σχόλια για τον καιρό που επικρατεί στο νησί ακόμη και Σεπτέμβριο μήνα, ‘στις αρχές Σεπτεμβρίου, ήταν τακτικά γύρω στους 30C’, ανάφεραν.

Επίσης, υποστηρίζουν ότι το περιβάλλον είναι ιδανικό για διακοπές, ενώ αναφέρονται και στις τιμές τόσο του ξενοδοχείου, όσο και των μέσων συγκοινωνιών που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν, λέγοντας ότι είναι εξαιρετικές.

Η βάση στην οποία έκαναν τις διακοπές τους, ήταν η Πάφος, ωστόσο επισκέφθηκαν και την Μαρίνα Λεμεσού, σχολιάζοντας μάλιστα ότι ήταν αρκετά κοντά οι αποστάσεις των δύο πόλεων.

Τέλος, παρακινούν κι άλλους συμπατριώτες τους να ταξιδέψουν και να επισκεφθούν την Κύπρο.

*Η κεντρική φωτογραφία, δημοσιεύθηκε επίσης στην ιστοσελίδα της The Sun, σχετικά με το άρθρο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top