ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρεχάτε ποδαράκια μου… Κόστισε το γερό rotation…

Τρεχάτε ποδαράκια μου… Κόστισε το γερό rotation…

Όταν ένας προπονητής κάνει rotation, ξέρει ότι παίρνει ρίσκο. Πολύ περισσότερο, όταν αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα (μόνο ο Ρομπέρζ διατηρήθηκε), σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. 

Η απόφαση του Αυγουστή να ξηλώσει εντελώς τον κορμό της ομάδας, δεν του βγήκε. Εκ του αποτελέσματος και της συνολικής εικόνας που φανέρωσε η ομάδα. Είναι μάλλον αναμενόμενο να χάνεται η ομοιογένεια, όταν μένουν περισσότεροι από τους μισούς βασικούς παίχτες έξω. 

Ρίχνοντας τους Γιάκολις, Μάγκλιτσα και Σαρδινέρο στην επανάληψη, η ομάδα «σουλουπώθηκε» σε κάποιο βαθμό, έφτιαξε μερικές φάσεις, αλλά δεν ήρθε το γκολ.  

Χθες ήταν διαβασμένος και ο αντίπαλος προπονητής Νεντίμ Τούτιτς. Άφησε κι αυτός μερικούς βασικούς παίχτες, όπως οι Μόμο Σασσί και Φοφανά. Εκείνοι που έπαιξαν  απέκτησαν έξτρα κίνητρο, ξέροντας ότι έπαιζαν κόντρα σε ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία. 

«Μας αρέσουν τα δύσκολα», είπε με νόημα ο προπονητής του Απόλλωνα στη συνέντευξη τύπου. Πλέον θα κατεβάσει φουλ ομάδα σε δυο περίπου εβδομάδες στο Τσίρειο, όπου θα προσπαθήσουν να «πατήσουν» από το ξεκίνημα την συμπαθή ομάδα της Αθηαίνου. Για να μη τους δώσουν δικαιώματα ότι θα ολοκληρώσουν την μεγάλη έκπληξη. Και θα αποκλείσουν τον Απόλλωνα, όπως έκαμαν πριν τρία χρόνια, περίπου τέτοια εποχή. 

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μόλις το δεύτερο φετινό, στις εγχώριες διοργανώσεις, που η ομάδα δεν έβαλε γκολ. Το πρώτο ήταν με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, στο οποίο κυανόλευκοι είχαν φέρει λευκή ισοπαλία. 

*Ο Νίκο Μαρτίνες δεν ήταν στην αποστολή ούτε στο χθεσινό ματς. Για πρώτη φορά κάθισε στον πάγκο ο Κύπριος τερματοφύλακας Λένος Σωφρονίου, ο οποίος αντικατέστησε τον Ρουμάνο Κοτζιοκάρου στη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη.  

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top