ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι έγινε στον τελικό αγοριών του Παγκύπριου Σχολικού Πρωταθλήματος (pics)

Τι έγινε στον τελικό αγοριών του Παγκύπριου Σχολικού Πρωταθλήματος (pics)

Το Λανίτειο Λύκειο κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκύπριο Σχολικό Πρωτάθλημα, μετά την νίκη του στον μεγάλο τελικό επί του Λυκείου Παλουριώτισσας, με 60-53.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά όπου το Λανίτειο Λύκειο κατακτάει την πρώτη θέση στους σχολικούς αγώνες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Λύκειο Παλλουριώτισσας μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας προβάδισμα με 14-7 στην πρώτη περίοδο. Έπειτα το σχολείο από την Λεμεσό ανέβασε στροφές και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 23-23, με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο τρίτο δεκάλεπτο το Λύκειο Παλουριώτισσας κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά τριών πόντων, με το σκορ να οδηγείται στο 41-38, ωστόσο στην τελευταία περίοδο το Λανίτειο Λύκειο ήταν ανώτερο, καταφέρνοντας στο τέλος να πάρει την νίκη με τελικό σκορ 60-53.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Παπαϊωάννου που σημείωσε 25 πόντους, ενώ από το Λύκειο Παλουριώτισσας ξεχώρισε ο Τρετιάκοβ, ο οποίος πέτυχε 34 πόντους (4 τρίποντα).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-14, 23-23, 38-41, 60-53

Λανίτεο Λύκειο (Νίνος Ηλιάδης)

Τίγκας 12 (2), Ηλιάδης 11 (3), Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Αβρααμίδης, Λεωνίδου 7, Κωνσταντίνου, Αχιλλέως 5, Παπαϊωάννου 25, Χρεϊς, Ακαθιώτης.

Λύκειο Παλλουριώτισσας (Κυριάκος Γιαγκουλλής)

Σταυρινού, Γεωργακούδης 9, Μάτσικας, Χ. Χριστούδιας 9, Γεωργίου, Τέγγερης, Θ. Χριστούδιας, Ανθυμιάδης 1, Γεωργιάδης, Παναγιώτου, Τρετιάκοβ 34 (4).

 

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top