ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έκλεισε το σπίτι» της παγκόσμιας πρωταθλήτριας

«Έκλεισε το σπίτι» της παγκόσμιας πρωταθλήτριας

Τεράστια νίκη που τη βάζει σε τροχιά πρόκρισης στην τελική φάση πήρε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών που επικράτησε με 6-4 της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Κροατίας στο Σπλιτ για το δεύτερο προκριματικό όμιλο του Europa Cup.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με όπλο την καταπληκτική του άμυνα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Κροάτες είχαν 2/9 στον παίκτη παραπάνω ενώ έχασαν και πέναλτι.

Από την άλλη η Εθνική μας ομάδας είχε το εντυπωσιακό 4/6 στον παίκτη παραπάνω σε ένα ιδανικό, όπως εξελίχθηκε, παιχνίδι. Η Ελλάδα μπήκε φουριάζα στην πισίνα και προηγήθηκε με 2-0 δείχνοντας από την αρχή ότι εκείνη είχε τον έλεγχο.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 αλλά η Ελλάδα και πάλι βρήκε τις λύσεις για να φτάσει σε double score (6-3) και τελικά στη νίκη με 6-4. Πρωταγωνιστές για την Εθνική μας ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου που σημείωσαν από δύο γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 6-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-1, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Δερβίσης 1, Φουντούλης, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 2, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ίβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς, Μπουλιούμπασιτς, Βουκίσεβιτς 2, Μπούσλιε, Ζόβιτς, Βρλιτς 1, Σέτκα, Γκαρσία, Μάρσελιτς.

Στον άλλον αγώνα του Ομίλου: Μάλτα – Σερβία 3-17. Ρεπό είχε η Ολλανδία.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Παρασκευή την χρυσή Ολυμπιονίκη Σερβία.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top