ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σημαντικό κομμάτι για το ντέρμπι και το μεγάλο πλην!

Το σημαντικό κομμάτι για το ντέρμπι και το μεγάλο πλην!

Στην Ομόνοια σιγά – σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «πράσινοι» της Λευκωσίας γνωρίζουν από πρώτο χέρι την σημαντικότητα αυτού του αγώνα και πάρα τα όποια αγωνιστικά προβλήματα που προκύπτουν θα δώσουν τα πάντα για κάτι θετικό.

Η ήττα στο κύπελλο μπορεί να έφερε την απογοήτευση και τον προβληματισμό, ωστόσο στο» τριφύλλι» έβαλαν προς το παρών στην άκρη το ότι έγινε και έχουν ρίξει το βάρος στο ντέρμπι «αιωνίων».

Κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας, η Ομόνοια έχει μια άσχημη παράδοση που καλείται να την «σπάσει» κι αυτή εάν θέλει να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Όσον αφορά το σημαντικό κομμάτι, που δεν είναι άλλο απο το αγωνιστικό, ο Ντάρμπισαιρ έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το μεγάλο ματς σε σχέση με τους Χριστοφή, Κατελάρη και Μιχαϊλοφ, τους οποίους η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία ώρα.

Φυσικά οποίοι και να κληθούν να αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι αναγκασμένοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, να αποφύγουν τα λάθη αν θέλουν να δουν την Ομόνοια να νικάει μετά απο καιρό τον ΑΠΟΕΛ.

Μεγάλο πλην για το «τριφύλλι» θα είναι η απουσία του Πέτεφ από τον πάγκο της ομάδας, όμως και έτσι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να κατακτήσουν το σημαντικό τρίποντο με κάθε τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top