ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοκαριστικές λεπτομέρειες σε δίκη – 18χρονος βίαζε τα αδέλφια του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοκαριστικές λεπτομέρειες σε δίκη – 18χρονος βίαζε τα αδέλφια του

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αναφορικά με υπόθεση που αφορά σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Συγκεκριμένα, 18χρονος καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχος σε οκτώ συνολικά κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βάσου Βάσου («Πολίτης») το πιο συγκλονιστικό στην υπόθεση είναι ότι οι παραπονούμενοι είναι αδέλφια του 18χρονου κατηγορούμενου, ηλικίας 6 και 10 ετών.

Ο κατηγορούμενος, κατά τον επίδικο χρόνο, ήταν μόλις 15 χρονών και αυτό είναι κάτι που συγκλονίζει και συγκλόνισε την Πέμπτη (15/2) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Πρόκειται για μια συνταρακτική και αποτροπιαστική υπόθεση, γι’ αυτό και η δικαστική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία κυρίως της ταυτότητας των παιδιών.

Τα αδικήματα διεπράχθησαν κατά τα έτη 2013-2014 στο σπίτι της μητέρας των ανηλίκων στην επαρχία Λάρνακας. Ο κατηγορούμενος βίαζε διαδοχικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τους δύο αδελφούς του.

Όπως αναφέρεται στον «Πολίτη» η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης όταν ο ένας από τους παραπονούμενους είπε στη δασκάλα του κάποιες από τις αποτρόπαιες πράξεις του μεγαλύτερου αδελφού του.

Ενημερώθηκε ο αστυνομικός σταθμός της περιοχής και άρχισαν ανακρίσεις, ενώ οι δύο ανήλικοι έδωσαν οπτικογραφημένες καταθέσεις στην Αστυνομία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top