LIFESTYLE

Η Ελλάδα 'πάει' Eurovision με την κόρη του Τερζή - Το τραγούδι της θυμίζει την 'Μάντισσα' - VIDEO

Η Ελλάδα 'πάει' Eurovision με την κόρη του Τερζή - Το τραγούδι της θυμίζει την 'Μάντισσα' - VIDEO

Η Γιάννα Τερζή, η κόρη του Πασχάλη Τερζή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2018.

Η Γιάννα Τερζή, είναι η μοναδική υποψηφιότητα που απέμεινε για τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 63ο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, αφού σαν "βόμβα" έσκασε, λίγες μέρες πριν τον ελληνικό τελικό, η είδηση ότι η Αρετή Κετιμέ και οι Χοροσταλίτες απέσυραν τις συμμετοχές τους, αφήνοντας αιχμές για την ΕΡΤ.

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το τραγούδι της Γιάννας Τερζή με τίτλο "Όνειρό μου".

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, με το παρακάτω κομμάτι η τραγουδίστρια θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, το οποίο μας θυμίζε κάτι από την επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού "Μάντισσα" της Μαρίνας Σάττι.

https://www.youtube.com/watch?v=o-IHSw3R5Ao

Μετά την Αρετή Κετιμέ αποσύρονται από τη διεκδίκηση συμμετοχής στη Eurovision  και οι Χοροσταλίτες.

Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, μάλιστα, "άδειασαν" την ΕΡΤ.

Το τραγούδι με το οποίο οι Χοροσταλίτες θα συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό κυκλοφόρησε χθες και έχει τίτλο "Από την Θράκη έως την Κρήτη". 

 «Εμείς επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε ακόμη η ΕΡΤ δεν αγνόησε μόνο την εταιρία που ήδη έχει υπογράψει την σύμβαση και ζήτησε το αυτονόητο χρόνο πέραν των δυόμιση ημερών αλλά αγνόησε και τους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν….

Ευχαριστούμε την εταιρία μας, όλους όσους μας στήριζαν τόσο καιρό, τον Γρηγόρη Μελά που μαθαίναμε νέα μια που η ΕΡΤ ήταν απούσα προφανώς πλέον εσκεμμένα…. τον Κυριάκο Κοσμίδη που μας ετοίμασε για τον Ελληνικό τελικό, τον Στέλιο Φωτιάδη μεγάλη η τιμή παραγωγέ…, την Ζωή Τηγανούρια, Τον Φάνη Κασιμάτη, τονΚώστα Γοντικάκη, τον Ηλία Μαυρίκη, τον ενδυματολόγο μας Χρήστο Ανστόπουλο, τον Νίκο Αποστολόπουλο που μας έντυσε και την ΜΑΤ Fashion που έντυσε τα κορίτσια μας.

Κατανοούμε ότι όταν η ΕΡΤ ζήτησε Ελληνικό ηχόχρωμα μάλλον δεν το εννοούσε από ότι ακούμε τελικά και ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά στην φίλη μας Αρετή Κετιμέ καλή συνέχεια ότι και αν κάνει σίγουρα ήταν η αφορμή για να συμμετέχουμε σκεφτήκαμε πόσο όμορφη θα ήταν η διαδικασία… όμως καλλιτεχνικά όνειρα μακριά από τα σχέδια της ΕΡΤ …. προφανώς κάποια εταιρία είχε την πληροφόρηση πως να κινηθεί, η ΕΡΤ φυσικά δεν έχει ακόμη μιλήσει απούσα όπως τόσους μήνες συνηθίζει να είναι ευχόμαστε να απαντήσει κάποτε και αλήθεια η «ανάθεση» δεν είναι κακή αλλά ας το έλεγαν μην κουράζουμε τόσους συνεργάτες!».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top