ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαβωμένη για να δώσει ένα τέλος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! (το πλάνο του Πέτεφ)

Λαβωμένη για να δώσει ένα τέλος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! (το πλάνο του Πέτεφ)

Όποια κι αν είναι η κατάσταση της Ομόνοιας, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τότε που έχει να γευτεί τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι το «τριφύλλι» το κάθε ματς με τον ΑΠΟΕΛ είναι πάντα διαφορετικό για την Ομόνοια, όπως αναμένεται να είναι και το σημερινό.

Οι «τριφυλλοφόροι» προέρχονται από την ήττα – σοκ στο κύπελλο και ξέρουν ότι με μια ενδεχόμενη επιτυχία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ όχι μόνο θα εξαφανίσουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από το «Ηλίας Πούλλος» αλλά θα γεμίσουν με αυτοπεποίθηση οι ποδοσφαιριστές του Πέτεφ ενόψει της δύσκολη συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που έχει να πανηγυρίσει η Ομόνοια σε «αιώνιο» ντέρμπι και το σημερινό παιχνίδι οι «πράσινοι» το βλέπουν σαν μια μεγάλη ευκαιρία για να επαναφέρουν την τάξη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για να δώσουν ένα τέλος στην άσχημη προϊστορία στα παιχνίδια με τους «γαλαζοκίτρινους».

Η Ομόνοια στον δεύτερο γύρο αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (ήττα στην Λεμεσό) κατάφερε να νικήσει την ΑΕΛ και την Ανόρθωση (και τα δύο παιχνίδια εκτός) και σήμερα σαν τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να πετύχει τη νίκη και να παραμείνει ζωντανή στους στόχους της.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά για τον Πέτεφ ο οποίος θα δει το παιχνίδι από την κερκίδα ελέω της τιμωρίας του μετά την αποβολή του από το ματς Κυπέλλου με την Δόξα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχαΐλοφ, Αλβμπόγκε, Χριστοφή, Κατελάρης και Λόπες που ταλαιπωρείται από ίωση.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε στο σημερινό ματς είναι με τους Χριστοδούλου κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα ο Γ.Σοάρες, και Βύντρα θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας και οι Αραούχο και Καντέ στα αμυντικά άκρα.

Στην μεσαία γραμμή πιθανών να δούμε τους Κανού, Α.Σοάρες και Μαργκάσα να παίρνουν θέση, ενώ στην επιθετική γραμμή ο Δημητρίου με τον Κιπιάνι θα είναι στα δύο «φτερά» και ο Ντάρμπισαιρ ως μοναδικός προωθημένος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top