ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάτησε «γκάζι», πήρε το ζητούμενο και… μπαίνει με το δεξί στον αγωνιστικό «Γολγοθά»

Πάτησε «γκάζι», πήρε το ζητούμενο και… μπαίνει με το δεξί στον αγωνιστικό «Γολγοθά»

O Πάνος Λάρκος ήταν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ανόρθωση με τον Ερμή και γράφει για την μεγάλη νίκη της «Κυρίας» με 4-0 κόντρα στους «φτεροπόδαρους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Χωρίς να πατήσει ιδιαίτερα το πόδι της στο «γκάζι», η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να επικρατήσει εύκολα της ομάδα της Αραδίππου, έχοντας φυσικά ως μεγάλους πρωταγωνιστές του Ράγιος και Ντουρίς οι οποίοι αμφότεροι πέτυχαν από δύο τέρματα στο πρώτο  και στο δεύτερο ημίχρονο, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισραηλινός τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα κόντρα στον Ερμή σε σχηματισμό 4-2-3-1, πραγματοποιώντας δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Ντουγκλάο έμεινε εκτός και την θέση του πήρε ο Βίκτορ, ενώ ο Παλάνγκα έμεινε επίσης εκτός και ο Γκάντσεφ ξεκίνησε τον αγώνα.

Αν εξαιρέσει κανείς το «κενό» διάστημα από το 19ο λεπτό και έπειτα μέχρι την επίτευξη του 2-0, η Ανόρθωση στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού ήταν η ομάδα που είχε τον πρώτο λόγο στον αγώνα και υπήρχαν πραγματικά χρονικά διαστήματα στο παιχνίδι που η «Κυρία» έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.

Το ευρύ σκορ που πήρε η «Κυρία» σχετικά νωρίς στο παιχνίδι έδωσε και την ευκαιρία στον Ρόνι Λέβι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης να δοκιμάσει και αρκετά πράγματα αγωνιστικά. Μάλιστα είδαμε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού τον Ισραηλινό τεχνικό να γυρίζει το σύστημα του και με δύο επιθετικούς.

Σε γενικές γραμμές ο τεχνικός της Ανόρθωσης βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάποιους πειραματισμούς ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί, αφού μπροστά της η «Κυρία» από εδώ και πέρα θα έχει να δώσει 11 ντέρμπι αρχής γενομένης από το ματς στο Τσίρειο με την ΑΕΛ.

Φυσικά όπως δήλωσε ο προπονητής του Βαρωσιώτικου συλλόγου δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του από το λεπτό που πέτυχε το πρώτο γκολ μέχρι την επίτευξη του δεύτερου γκολ και σίγουρα είναι κάτι που θα το επισημάνει στους ποδοσφαιριστές τους στις επόμενες προπονήσεις.

Στα συν για την «Κυρία» είναι ότι ο Ράγιος και ο Ντουρίς αμφότεροι έδειξαν ότι είναι δύο ποδοσφαιριστές που όταν βρεθούν στην καλή τους μέρα μπορούν να βοηθήσουν στα μέγιστα την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη.

Όσον αφορά τον Ντουρίς, ο Σλοβακός μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς με τον Ολυμπιακό όταν και πέτυχε δύο τέρματα, ενώ το ίδιο έπραξε και στο ματς με τον Ερμή και έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που όσο πάει και βελτιώνεται η Ανόρθωση θα μπορεί να στηριχτεί πάνω στην ποιότητα του και στην δεινότητα του στο σκοράρισμα.

Για τον Ρούμπεν Ράγιος όλοι ξέρουν την ποιότητα του Ισπανού μέσου. Ο Ράγιος στο ματς με τον Ερμή ήταν ορεξάτος και ποιοτικός πέτυχε δύο γκολ μετά από αρκετό καιρό (από το Νοέμβριο) και έδειξε κι αυτό ς με την σειρά του ότι μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για την υλοποίηση των στόχων της Ανόρθωσης.

Η «Κυρία» καλείται τώρα άμεσα να γυρίσει σελίδα και να επικεντρωθεί στο μεγάλο ματς με την ΑΕΛ. Στα θετικά για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι ότι θα πάει με όλους τους παίκτες της στην Λέμεσο (δεν δέχθηκαν κάρτα αυτοί που ήταν στο όριο) και με την ψυχολογία στο ζενίθ θα ταξιδέψει στην συμπρωτεύουσα για να «χτυπήσει» το τρίποντο και να μπει με τις καλύτερες προοπτικές στα πλει – οφ.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top