ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάζεψε αρκετά ο Ιδιάκεθ και ξεκινάει την εμπέδωση

Μάζεψε αρκετά ο Ιδιάκεθ και ξεκινάει την εμπέδωση

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λευκωσία και δη στο Μακάρειο Στάδιο, όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Δόξας Κατωκοπιάς απέναντι στην Πάφο FC για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Η ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή η ώρα 18:00, στα πλαίσια της τελευταίας, 26ης, αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο Παφιακό Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο στόχος δεν είναι άλλος από την ομάδα της Λάρνακας από το να αποδράσει από το γήπεδο της Πάφου με το τρίποντο, ευελπιστώντας ότι την ώρα που θα μπαίνει η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το παιχνίδι, η Ανόρθωση θα έχει βαθμολογικές απώλειες στο Τσίρειο Στάδιο από την ΑΕΛ, για να μπορέσει με νίκη η ΑΕΚ να βρεθεί αυτή στην 3η θέση με το τέλος της πρώτης φάσης του μαραθωνίου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, παρακολουθώντας χθες από το γήπεδο την Πάφο FC, σαφέστατα έχει μαζέψει μπόλικες σημειώσεις για την προσεχή αντίπαλο της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Άλλο η Πάφος FC με τον προηγούμενο προπονητή της, Λούκα Έλσνερ, και αλλαγμένη είναι το τελευταίο διάστημα με τον Στίβεν Πρέσλι.  Κάτι που φάνηκε, έστω και με ισοπαλία, στο χθεσινό παιχνίδι, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να σημειώνει και αυτά που τον εντυπωσίασαν από την Πάφο FC, αλλά και τα αδύνατα της σημεία της Παφίτικης ομάδας.

Όλα αυτά που έχει πάρει από τον τρόπο παιχνιδιού της Πάφου FC ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, θα τα δουλέψει με τους παίκτες του τη βδομάδα που θα διανύσουμε, ούτως ώστε η Λαρνακιώτικη ομάδα να μπορέσει την ερχόμενη Κυριακή να φέρει εις πέρας τη δύσκολη της αποστολή. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top